2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Veszélyben a Nagy-korallzátony! Az Ausztrália északkeleti részénél található természetvédelmi terület közelében megfeneklett egy kínai teherhajó, amelybõl olaj folyik a vízbe.
Zavargásoktól tartanak Dél-Afrikában, miután meggyilkoltak egy rasszista politikust. A fehér faj felsõbbrendûségét hirdetõ Eugene Terre Blanche-ot agyonverték az otthonában.
Négy síelõ halt meg hétfõn a francia Alpokban történt lavinákban - közölte a francia rendõrség. A síelõk mind kijelölt pályákon kívül voltak, amikor elkapta õket a hógörgeteg.
Az izraeli légierõ több támadást is végrehajtott a Gázai övezet ellen, és leromboltak több épületet - közölték pénteken palesztin és izraeli tisztségviselõk.
Vádat emeltek egy észak-nyugat spanyolországi bölcsõde egyik gondozója ellen, mert kiderült, nyugtatókat adott hat bölcsõdés gyermeknek - adta hírül az El Mundo címû spanyol napilap internetes kiadása szerdán.
Minden 15 év feletti személyrõl fénykép készül, és ujjlenyomatot is vesznek tõlük Indiában, ahol csütörtökön kezdõdött és várhatóan csaknem egy évig tart majd a népszámlálás.
Repkedtek a korsók Korfun2010-04-01 15:28:23
Nem volt hatással a régi hagyományokra a gazdasági válság Görögországban. Korfun idén is megtartották a tradicionális korsótörést, ami régóta a húsvéti ünnepkör része a szigeten.
Szabadon engedték Pablo Emilio Moncayo õrmestert a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erõk gerillái kedden. A katona apja egyedülálló kampánnyal küzdött a fiú szabadulásáért.
Legalább kilencen meghaltak, amikor két pokolgép robbant az Oroszországhoz tartozó Dagesztánban szerdán. A második pokolgépet egy rendõrnek öltözött öngyilkos merénylõ indította be.
A kétségbeesett családtagok dühödten támadtak a rendõrökre annál a kínai bányánál, ahol több mint 150 vájár rekedt a mélyben, miután víz tört a tárnákba. A hozzátartozók úgy vélik, túl lassú a mentés.
Állatok tömegsírját találták meg egy északkelet-kínai állatkertben - közölte kedden a kínai média. Az Új Kína hírügynökség jelentése szerint az állatok betegség vagy éhezés miatt pusztultak el.
15 csecsemõ és magzat tetemét találták meg egy kelet-kínai folyóban - közölte kedden a kínai média. A pekingi angol nyelvû lap, a Beijing News beszámolója szerint a rendõrség azt feltételezi, ...
Telefonos segélyvonalat hoz létre a katolikus egyház Németországban azok számára, akiket papok molesztáltak. A telefonközpont Trier városában lesz. Az itteni püspököt bízták meg ugyanis azzal, hogy szexuális zaklatással kapcsolatos ügyeket kezeljék.
Gyásznap Moszkvában2010-03-30 09:21:17
Gyásznapot tartanak Moszkvában a hétfõi metrótámadás áldozatainak tiszteletére. Két robbantásban, amelyet a reggeli csúcsforgalomban öngyilkos merénylõk követtek el, 38-an vesztették életüket és több mint 60-an sérültek meg.
A kínai mentõalakulatok több mint 150 bányász megtalálásán dolgoznak egy szénbányában, amelyet egy nappal korábban árasztott el víz. A még építés alatt álló bányában 261 bányász volt, amikor egy használaton kívüli járatból betört a víz, amelynek teljes elszivattyúzása három napig is eltarthat.
Terrortámadás Moszkvában!2010-03-29 10:08:01

Egy kínai bíróság két évre felfüggesztett halálos ítéltet hozott pénteken egy 24 éves kínai egyetemista ellen, aki megölte "zavaróan hangosan horkoló" szobatársát - jelentette a hivatalos kínai állami média
« Előző 1 ... « 9. oldal » 10 11 12 13 14 15  ... 21 Következő »