2024. április 17. Szerda, Rudolf.
 

Holnaptól elérhetõ az Otthon Melege Porgram keretében azoknak a listája, akik sikerrel pályáztak mosógépcserére. Július óta 44 ezren pályáztak ilyen támogatásra, a nyertesek energiatakarékos mosógépet vehetnek.

Szerdán indul a mosógépcsere-program, amelyet az Otthon melege program keretében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hirdetett meg, július elsejétõl elsõként a nyugat-dunántúli régióban - Gyõr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyékben - lehet pályázni.

Július elsejétõl lehet pályázni az államilag támogatott mosógépcsere-programra. Az Otthon melege program ötödik alprogramja keretében akár 45 ezer forint vissza nem térítendõ támogatást is lehet nyerni.

Jelentõs az érdeklõdés az Otthon Melege Program társasház-felújítási alprogramja iránt, az elsõ napon, csütörtökön 14 óráig már 112 pályázatot adtak be összesen mintegy 3 milliárd forint támogatásra – nyilatkozta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelõs államtitkára az MTI-nek.

Már 27 ezer pályázó támogatásáról döntöttek az elavult háztartási gépek, kazánok és nyílászárók cseréjére tavaly szeptemberben meghirdetett Otthon Melege Programban – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csütörtökön az MTI-vel.

Még több idõ jut a nyílászárócserére, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a támogatott projektek zavartalan, problémamentes megvalósítása és az elszámolás határidõn belüli benyújtása érdekében módosítja, meghosszabbítja a beruházások befejezésének és a pénzügyi elszámolás határidejét.

Közzétette a társasházak energiahatékonyságának növelését célzó alprogram pályázati útmutatóját hétfõn a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

A hétvégén 15 812 pályázó kaphatta meg az Otthon Melege Program keretében meghirdetett háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményezõ cseréjére vonatkozó támogatói okiratot - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-vel kedden.

Az Otthon Melege Program keretében kiírt lakossági energiahatékonysági pályázatok informatikai rendszereinek technikai problémái elhárultak, módosult határidõkkel, november 14-étõl megkezdõdhet a pályázatok beadása – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden.

haon.huBudapest, 2014. október 28., kedd (MTI) – A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) tájékoztatja a lakosságot, hogy az Otthon Melege Program keretében kiírt lakossági energiahatékonysági pályázatok informatikai rendszere a túlterheltségébõl adódó technikai okok miatt nem üzemel, a hiba miatt senki nem eshet el a pályázati lehetõségtõl – közölte a tárca az MTI érdeklõdésére kedden.

A pályázattal kapcsolatos visszajelzéseket mérlegelve módosítja a pályázati feltételeket a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), így még többen pályázhatnak hûtõ- és fagyasztócserére – közölte az NFM kedden az MTIvel.

« 1. oldal »