2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Az otthonokat átalakító új trendekrõl, a bolygón hagyott vállalati lábnyomokról és az evésrõl is beszéltek az IKEA Democratic Design Day nevû rendezvényén Svédországban, Älmhultban.

Manapság egyre több kertben és lakásban láthatunk valamilyen kemencét, mely egész évben szolgálja a fûtést és nem utolsó sorban a sütés-fõzés igényét.

Elõfordult már Veled, hogy egy-egy takarítás során azon bosszankodtál, mennyi dísznek nevezett „kacat” halmozódott fel otthon? Egyáltalán mi a dísz?

A hagyományos fényforrások rendkívül sok energiát fogyasztanak, ezért az Európai Unióban már jogszabály is korlátozza a gyártásukat és az EU-ba történõ behozatalukat. Mivel hamarosan teljesen eltûnnek a piacról, már most érdemes váltani.

Az OBI nemcsak óriási választékkal várja a barkácsolás szerelmeseit, hanem egyenesen eléjük megy: áruházai mostantól a RichPOI üzletkeresõ alkalmazásban is megtalálhatók, így mindenki könnyedén kiválaszthatja a hozzá legközelebb esõ OBI-t, bármerre is járjon.

A következõ házi megoldásokat megelõzésként is használhatod, de segítenek akkor is, ha már egyáltalán nem megy le a víz a kádban vagy a mosdókagylóban

Meghalt a világ legidõsebb nõje
Tokió, 2013. január 13., vasárnap (MTI) – 115 éves korában szombaton elhunyt Okubo Koto, aki a világ legidõsebb nõje volt – jelentette vasárnap a japán sajtó.


Budapest, 2011. október 12., szerda (MTI) – A kormány szerdán az otthonteremtési program elindításához szükséges intézkedések között döntött a bérlakáspiac fejlesztését és a lakáspiac biztonságának megteremtését szolgáló intézkedésekrõl is – derül ki a Magyar Közlönyben szerdán közzétett határozatból.

Eltûnt Lakatos Kitti2010-08-12 10:04:50

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság, 4201/2010. ált. számon közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat: Lakatos Kitti (1992.11.23.) komádi lakos eltûnése ügyében

A feng shui nem csak otthonunk harmoniájának megteremtésében nyújt segítséget, de eszköztára kiváló lehetõséget kínál munkahelyünk, üzletünk sikerességének elõsegítésére is.

« 1. oldal »