2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Mezei-Vill-Rába ETO: A szezon futsalos rangadója következik
Futsal – Az NB I-es bajnokság 16. fordulójából elhalasztott mérkõzését pótolja be pénteken 19.30-tól az elsõ helyezett Berettyóújfalu és a második pozícióban lévõ Gyõr. Sok múlik majd azon, melyik együttes hagyja el gyõztesen a pályát, hisz az eddig 34 egységet gyûjtõ újfaluiak elõnye csupán egyetlen pont a legfõbb riválisukkal szemben, a gyõriek ráadásul meccshátrányban is vannak.

Az „Éljünk egészségesen!” címet viselõ program keretében a Bihari kistérség 29 településének vállalkozó kedvû felsõsei izgalommal várták Katus Attila életmód-tanácsadót, aerobic-világbajnokot, hogy egy jót mozogjanak a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

Várunk MINDENKIT szeretettel holnap /szombaton/ 2012.03.03. 12 óra 30 perc-kor kedzõdõ nõi futsal bajnoki mérkõzésre!!!
Helyszín: MOROTVA Pálfi István R.Csarnok

Budapesten, a Duna Palotában, átadták az idei Pálfi István emlékérmet, melyet Michel Delebarre, a Területi Kohéziós Politikáért Felelõs Bizottság elnöke, az Európai Területi Társulás, EGTC Platform koordinátora vehetett át Rétvári Bencétõl, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárától. Az eseményen jelen volt Schmitt Pál köztársasági elnök, Pálfi István özvegye, számos egykori és jelenlegi európai és magyar parlamenti képviselõ, polgármester Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébõl, Kárpátaljáról Brenzovics László, a KMKSZ alelnöke. Megtisztelte jelentével az ünnepséget Jakab István, a parlament alelnöke, Miklóssy Ferenc, a Kereskedelmi és Iparkamara hajú-bihari elnöke, Kocsis Róbert, a megyei közgyûlés alelnöke is.

« 1. oldal »