2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

Komádi Magyarország keleti részén, Hajdú-Bihar megyében található. A berettyóújfalui kistérség egyik meghatározó települését 1091-ben említették elõször. Városi rangot 2001. július 1-jétõl kapott, népessége meghaladja a hatezer fõt. Pénzes László 2002 óta irányítja a kisvárost. Most Szécsi Tamás készített interjút vele a klubhalora,  amit lapunk is közöl.

Az Európai kisváros-kép kialakítása Komádiban, ÉAOP-5.1.1/E-09-2009-2007 pályázat nyitórendezvénye zajlott július 20-án a bihari településen, ahol a polgármester és a kivitelezõ cég képviselõje tájékoztatta a lakosságot. A jobb megértést térképes és kivetített látványterv is segítette.

Ha minden a tervek szerint alakul, már õszre megszépülhet az alsó városközpont Komádiban. Az Európai kisváros-kép kialakítása Komádiban, ÉAOP-5.1.1/E-09-2009-2007 pályázat nyitórendezvénye zajlott július 20-án délután, ahol a polgármester és a kivitelezõ cég képviselõje tájékoztatta a lakosságot. A jobb megértést térképes és kivetített látványterv is segítette.

A Szent István utcai lakosok közül többeknél „kiverte a biztosítékot", hogy az önkormányzat egy hazai forrásból megvalósuló beruházás érdekében elbonttatta a szomszédságukban lévõ, jó állapotú óvodát, ahová sokaknak a gyerekei, majd pedig az unokái jártak.

« 1. oldal »