2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A Budapest 2024-es olimpiai pályázatához készült megvalósíthatósági tanulmány szerint az egyik legfontosabb cél, hogy az olimpia miatt épülõ létesítmények a játékok után is gazdaságilag fenntarthatók legyenek. A csõd szélén táncoló Görögországnak ez nem sikerült, és egyetlen évtized alatt elkótyavetyélték az athéni olimpiára felhúzott létesítmények egy részét. A hatástanulmány készítésében is részt vevõ Bienerth Gusztáv szerint Budapest esélyei jelentõsen nõttek az utóbbi években. A tervezett helyszínek között feltûnik a Quaestor egyik telke is.

A webshopokról nem állapítható meg egyértelmûen, hogy üzletnek minõsülnek-e, így a PwC jogászainak álláspontja szerint nem tartoznak a vasárnapi pihenõnapról szóló törvény hatálya alá, amely az üzletek zárva tartását szabályozza – hangzott el a Réti, Antall és Társai PwC Legal ügyvédjeinek sajtóbeszélgetésén csütörtökön, Budapesten.

Budapest, 2011. november 30., szerda(MTI) – A jövedéki adó szabályozásának jelentõs módosítása várható 2012. január 1-jétõl az Országgyûlés elé benyújtott javaslat alapján – hívja fel a figyelmet a PwC.

Budapest, 2011. november 11., péntek (MTI) – A kormány által a parlament elé beterjesztett törvényjavaslat szerint jövõre számos változás várható a személyi jövedelemadózásban (szja) – hívja fel a figyelmet a PwC.

« 1. oldal »