2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

Állami kitüntetéseket és elismeréseket adott át Pintér Sándor belügyminiszter az augusztus 20-i állami ünnep alkalmából kedden Budapesten – ismertette a kormany.hu. A díjazottak között ezúttal is találunk megyénkbeli kiválóságokat.

Pintér Sándor belügyminiszter elmondta: a fejlesztésrõl 2010-ben, azt követõen döntöttek, hogy tapasztalták, mennyire eltérõ mûszaki színvonalon mûködnek az ország tûzoltóságai, ami befolyásolja beavatkozóképességüket is.

Magyarországon biztonság van, jó a rendõrképzés, itt biztos kezekbe kerül az Európai Rendõrakadémia - mondta Pintér Sándor az Európai Parlament magyar néppárti képviselõcsoportjának a rendõr-akadémiáról szóló rendezvényét megelõzõ sajtótájékoztatón.

Az igazgatóhoz kísérhetné a rendõr azt az általános iskolás diákot, aki igazolatlanul marad távol a tanítási órákról - ezt javasolja Pintér Sándor belügyminiszter a rendõrségrõl szóló törvény módosításában.

Számítógépeket és több ezer oldalnyi iratot foglaltak le a vám- és pénzügyõrség nyomozói Pintér Sándor cégénél, szerdán délelõtt. A Független Hírügynökség helyszíni tudósítója szerint a Civil Biztonsági Szolgálat (CBSZ) XIV. kerületi, ...
« 1. oldal »