2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A feladat alapú finanszírozás kõkemény spórolásra kényszeríti az önkormányzatainkat.

Állítják, a tavalyi bérmódosítás nagyon rosszat tett a polgármesterek presztízsének is.

Hat csapat versengett a véres-tejes sütemény készítésében, természetesen hagyományõrzés céljából.

Hatmillió forintnyi orvosi eszközzel, mûszerrel járult hozzá hat vidéki intézmény, köztük a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház, illetve a polgári mentõállomás munkájának javításához az ország egyik vezetõ pénzintézete. A bank révén az elmúlt 11 év alatt összesen 13 hajdú-bihari intézmény kapott 19 millió forint értékû támogatást.

A hajdúnánási rendõrök bíróság elé állítást javasolnak azzal a két férfival szemben, akik a gyanú szerint Polgáron kirabolták áldozatukat.

Körzeti megbízottak járõröztek Polgáron 2015. február 13-án, amikor 16 óra 45 perc körüli idõben a Hõsök utca és a Nyíregyházi út keresztezõdésének közelében lévõ buszmegállóban észrevettek egy férfit, aki derékszíjával akart öngyilkosságot elkövetni.

A hajdúnánási rendõrök befejezték a nyomozást azzal a két gyanúsítottal szemben akik a gyanú szerint Polgáron rabolták ki áldozatukat.

A nyomozók vádemelést javasolnak az ellen a két polgári férfi ellen, akik a megalapozott gyanú szerint ellopták egy nõ kerékpárját.

Öten megsérültek egy balesetben Hajdú-Biharban, amikor hétfõn két személygépkocsi összeütközött Polgár és Hajdúnánás között a 3501-es úton – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.

A debreceni, valamint a polgári rendõrök is bíróság elé állítást javasolnak egy-egy garázda ellen.

A rendõrség egy polgári férfivel szemben fejezte be a nyomozást, aki autója forgalmi engedélyében hamisította meg a mûszaki érvényességi idõt.

Kultúraõrzõ és hagyományteremtõ szándékkal rendezték meg Polgáron nemrég a “ Polgári Hurka-pite Fesztivált”.

Közösségi teret avattak2013-12-18 10:51:52

Közel egymilliárd forintot fordítottak a fejlesztés elsõ ütemére.

illusztráció
Nézze meg hol mérnek megyénk útjain április 8- 14 között!


Nézze meg, hogy mely vállalkozások vannak felszámolás alatt Hajdú-Bihar megyében

Nyolc kilogramm marihuánát foglaltak le a rendõrök Polgáron egy parkolóban és egy házkutatáson.

Gyorssegélyt kapnak a polgári gázrobbanás károsultjai. A pénteki robbanás következtében egy ház teljesen megsemmisült, két lakóház lakhatatlanná vált, további hét pedig károsodott. A szerencsétlenség okát még vizsgálják.

« 1. oldal »