2024. április 16. Kedd, Csongor.
 

Az egyik ott vásárló nõ oldalának egy fegyvernek látszó tárgyat szorítva az eladó nõtõl a bevételt követelte...

Mikulás maskarába bújt férfi rabolt ki egy lottózót szombat este Békéscsabán. A rendõrség nagy erõkkel keresi a támadót, aki egy világos színû Ladával menekült el.

A november 18-ai támadással is azt a 36 éves kisújszállási férfit gyanúsítják, aki hétfõ délelõtt élesre töltött, duplacsövû vadászpuskával rabolt 80 ezer forintot a mikepércsi Hajdú Takarékszövetkezetbõl

Egyre több a betörés Debrecenben.A megyeszékhelyen az átlagos zsákmány értéke 100 ezertõl egymillió forintig terjed.

A gépkocsikból mindent vittek, a bontott keksztõl a vödör szõlõn át, a rádiósmagnóig.

© Illusztráció

Két millió forint nyomravezetõi díjat ajánlott fel Fejér megye rendõrfõkapitánya, miután csütörtök éjjel fegyveresek próbáltak meg kifosztani egy páncélautót az M1-es autópályán.

... a nõ kezét egy hosszabbító kábelével összekötözték, berakták õt a fürdõszobába, majd aranyékszerekkel, videókamerával, valamint önvédelmi gáz- és riasztófegyverrel távoztak a rablók.  Elkapták õket!

Megszaporodtak a bankrablások az utóbbi idõben. Az alábbi összeállításból nyomon követhetjük, hogy az elmúlt év elejétõl napjainkig hány pénzintézet elleni bûncselekményt követtek el hazánkban. Mindenesetre elgondolkodtató.

Hajdú-Bihar - Rablás, elfogott körözött személyek, jogsi nélkül vezetõ fiatalember...Nem tétlenkedtek a rendõrök Hajdú-Biharban!

Rablás és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával vettek õrizetbe csütörtökön egy 43 éves férfit és 40 éves élettársát a bihari kistelepülésen – közölte pénteken a rendõrség.

Újabb két férfit vett õrizetbe a rendõrség kedden a május 19-én este, a debreceni Malompark Bevásárlóközpont hátsó bejáratánál elkövetett fegyveres rablótámadás ügyében – közölte Sápi Tibor, a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

A Hortobágy utcán tartott hazafelé egy, a közelben lakó 56 éves férfi szeptember 08-án 21 óra körüli idõben Debrecenben.

Lány rabolt lányt2008-08-27 13:37:45

Berettyóújfalu – Õrizetbe vettek kedden a berettyóújfali rendõrkapitányság nyomozói egy 14 éves lányt, akit azzal gyanúsítanak, hogy többedmagával kirabolt egy 15 éves lányt.

« Előző « 3. oldal »