2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

Egy egyeki általános iskola felsõ tagozatos diákjai mérték össze közlekedéssel kapcsolatos tudásukat a „Gondolkodj Egészségesen!” címû projekt keretében.

Az állampolgároktól várja a rendõrség helyszínek megjelölését a jövõ héten csütörtök reggel kezdõdõ 24 órás sebességellenõrzõ akciójához – errõl Óberling József, az Országos Rendõr-fõkapitányság közlekedésrendészeti fõosztályának vezetõje beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

A nyírábrányi határátkelõhelyen a rendõrök egy román állampolgár ellen tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 könnyû, míg 1 súlyos sérüléssel végzõdött.

Az összes tavalyi közúti baleset 4 százalékában voltak motorosok érintettek.

Volt, akinek lopás miatt gyûlt meg a baja a rendõrökkel.

A hétvégén meggyilkolt idõs házaspár február elején költözött Hosszúpályiba.

Egy szabadnapos járõr felismerte a férfit, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

Egy 27 éves debreceni férfit gyanúsít a rendõrség azzal, hogy megölt egy idõs házaspárt szombaton Hosszúpályiban – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-vel.

Ártándon egy moldáv nõ úgy akarta elhagyni az ország területét, hogy nem rendelkezett jogszerû tartózkodásra jogosító engedéllyel.

Megöltek egy idõs házaspárt Hosszúpályiban – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóreferense szombat éjszaka az MTI-vel.

Fokozott közúti ellenõrzéseket tartanak a rendõrök megyénkben az ünnep idején.

A rendõrök az ártándi határátkelõhelyen egy körözött román férfit fogtak el.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely súlyos sérüléssel végzõdött.

Józan húsvét elnevezéssel országos akciót tart a rendõrség csütörtöktõl hétfõig, elsõsorban az ittas és bódult jármûvezetõk kiszûrése érdekében – jelentette be az Országos Rendõr-fõkapitányság (ORFK) közlekedésrendészeti fõosztályának vezetõje sajtótájékoztatón Budapesten.

Két debreceni oktatási intézményben is elõadást tartott a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztályának munkatársa az internethasználat veszélyeirõl.

A hajdúszoboszlói rendõrök kérik a lakosság segítségét.

A mai napra az Országos Meteorológiai Szolgálat riasztást adott ki az intenzív szél miatt, helyenként akár 90 km/h-nál is erõsebb széllökésekre kell készülni. Hajdú-Bihar megyében az erõs levegõmozgás helyenként nagy mennyiségû homokot kavar fel.

Nézze meg, hogy hol mérik a gépjármûvek sebességét Hajdú-Bihar megyében áprilisban!

A rendõrség április 2. és 6. között közúti ellenõrzéseket tart, amelyeken nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ittas vagy bódult állapotban közlekedõ, agresszív, szabályszegõ gépjármûvezetõket kiszûrje a forgalomból, és ellenõrizze a passzív biztonsági eszközök használatát – tudatta az Országos Rendõr-fõkapitányság Kommunikációs Szolgálata kedden a rendõrség honlapján.

Az ártándi határátkelõhely kirendeltség járõrei 220 doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak egy személygépkocsiban.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársa tájékoztatót tartott a debreceni polgárõröknek az idõsek védelme érdekében.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely súlyos sérüléssel végzõdött.

« Előző « 4. oldal » 10  ... 25 Következő »