2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

A hajdúszoboszlói rendõrök is futottak a „Toborzó Országfutás 2016” elnevezésû rendezvény debreceni szakaszában.

A változással járó feladatait is zökkenõmentesen teljesítette a rendõrkapitányság.

A Hajdú-Bihar megyei rendõrök elfogták és õrizetbe vették a két gyanúsítottat.

Láthatósági eszközöket kaptak a berettyóújfalui kisdiákok a helyi rendõrtõl és polgárõröktõl.

A Hajdú-Bihar megyei rendõrök nõnap alkalmából ajándékkal köszöntötték a szabályosan közlekedõ jármûvezetõ hölgyeket.

A hajdúszoboszlói rendõrök fogadták a nagyhegyesi diákokat a rendõrkapitányságon.

Ismét hajdúszoboszlói nyugdíjasoknak tartott elõadást a bûnmegelõzési tanácsadó.

A bíróság elrendelte az elõzetes letartóztatását, annak a 30 éves lengyel férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint halálos balesetet okozott a 47-es számú fõúton.

Nézze meg, hogy hol mérik a gépjármûvek sebességét Hajdú-Bihar megyében 2016. márciusában!

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság bûnmegelõzési elõadója idõseknek tartott áldozatvédelmi elõadást.

A gyanúsított házáig vezette a hajdúszoboszlói rendõröket Mira, a nyomkövetõ kutya. A nyomozók bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a 19 éves fiatalemberrel szemben.

Hármas halálos baleset Tépe és Berettyóújfalu között

Debrecen – “Négyen indultak útnak, mint már oly sokszor. Kiszurkolták a gyõzelmet, aztán elindultak hazafelé.”- írja a DVSC kézilabdacsapata a honlapján.

Szerdán, a késõ délutáni órákban Derecskén, a bevezetõ fõúton, a benzinkútnál egy csuklós autóbusz, egy személygépkocsi és egy külföldi felségjelzésû kamion karambolozott.

A helyi rendõrök elfogták azt a 49 éves férfit, aki Egyeken bántalmazta a sértettet.

Közeli, még gyermekkorú hozzátartozóját erõszakolta meg a gyanú szerint az a férfi, akit múlt héten hétfõn fogtak el a rendõrök egy kis faluban. R. Antalt a kommandósok segítségével állították elõ. Rájuk azért volt szükség, mert a férfi már volt büntetve erõszakos bûncselekmény miatt, illetve az elõzetes hírek alapján légpuskája is van. Azt nem találták meg, gáz-riasztófegyver viszont elõkerült otthonából. A házkutatás már tartott, amikor a helyszínre érkezett egy barátjaként bemutatkozó férfi. Hiába érdeklõdött azonban arról, miért hemzsegnek kommandósok az udvarban, nem szolgálhattak neki információval. A Napló munkatársai viszont a helyszínen követhették az akciót.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint kedden 5 óra 35 perc körül a a 4-es fõút Debrecent elkerülõ szakaszán, a 354-es számú út 6. kilométerszelvényében egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött.

A hajdúszoboszlói rendõrök rövid idõn belül megtalálták és visszaadták a sértettnek az eltulajdonított kerékpárt.

Nem lehet tagadni, sok elõnye van annak, ha egy település határátkelõhely, de olykor ennek a hátrányait is el kell szenvedniük Benkõ Sándor polgármester szerint. Most éppen az utóbbinál tartanak, mert a román–magyar határon tavaly bevezetett fokozott ellenõrzés miatt az ártándiak élethelyzete is nagyon megromlott.

Jövõre az eddigiekhez képest drákói szigorra készülhetnek Magyarországon a gyorshajtók: 62-szeresére nõ a fix sebességmérõk száma. Rendõrségi adatok alapján bemutatjuk, pontosan hová telepítették a nemsokára éles üzemben mérõ kamerákat.

Döntõen honvédelmi, belügyi és rendõrségi feladatokra csoportosítja át a kormány azt a 25 milliárd forintot, amit az Országvédelmi Alapból vesz ki.

Áram nincs, rendõr van2015-07-26 13:47:37

Folyamatos a rendõri jelenlét a vihar miatt áram nélkül maradt településeken.

Százmillió forint értékben foglaltak le ékszert és készpénzt egy ecseri férfinél, aki Debrecenbe járt betörni - mondta Muszka Zoltán, a Debreceni Rendõrkapitányság bûnügyi osztályának vezetõje. A 47 éves gyanúsított - akit kisebb értékû lopásai miatt már ismertek a nyomozók - tizenöt debreceni betörést ismert be, amelyet egyedül követett el.

Júliustól Magyarországnak kérésre ki kell adnia egy autó üzembentartójának adatait a külföldi hatóságok számára.

Szabálysértési õrizetben2015-05-17 17:38:54

Egy 54 éves férfi egy üveg pálinkával akart fizetés nélkül távozni az egyik debreceni áruházból, míg egy 52 éves férfi eltiltás hatálya alatt vezetett Debrecen-Nagymacson.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

« 1. oldal »  ... 25 Következő »