2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

 

A Rendõrség 2013. április 16-tól 2013. április 30-ig terjedõ idõszakban a kerékpárosok fokozott ellenõrzését hajtja végre, mely kiterjed:


 

Fokozott ellenõrzés során buktak le – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 10 személyt fogtak el és 27 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt körözés alapján, míg 3 személyt az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt fogtak el.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. április 11-én 4 személyt fogtak el, 22 személyt állítottak elõ a rendõrök, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

 

Kivágták a fáját, majd megverték – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
Debrecen – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. április 3-án 1 személyt fogtak el és 22 személyt állítottak elõ a rendõrök, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt. Megyénk közútjain 2 súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

Lopás az orvosi rendelõben2013-03-09 14:05:20

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság munkatársai egy fiatal lányt azért vettek szabálysértési õrizetbe, mert egy orvosi rendelõbõl lopott. A  szabálysértési õrizetbe vett személyt 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.


 

Nézze meg, hogy a rendõrség hol végez sebességmérést Hajdú-Biharban a jövõ héten!

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. január 27-én is több esetben történt rendõri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el és 25 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 5 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 4 esetben történt. Megyénk közútjain személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt.

Egy idõs asszonyra figyeltek fel a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság járõrei 2013. január 24-én késõ éjszaka Körösszegapátiban a Kossuth - Bocskai utca keresztezõdésében.

Fatolvajok

A falopások megelõzésére és visszaszorítására szolgáló ellenõrzés helyszíne volt 2013. január 24-én Vámospércs és környéke. A helyi Rendõrõrs rendõrei a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség és a Készenléti Rendõrség munkatársaival együtt tartottak ellenõrzéseket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. január 23-én is több esetben történt rendõri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 2 személyt fogtak el és 28 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 7 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, 2 fõt körözés alapján, 4 fõt ittas jármûvezetés miatt. Biztonsági intézkedés 5 esetben történt. Megyénk közútjain 2 könnyû sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

A Debreceni Rendõrkapitányság Gépjármû-felderítési Alosztálya négy hajdúböszörményi férfi ellen folytat eljárást, akik 2013. január 17-19. között három gépjármûvet törtek fel Debrecen különbözõ pontjain. A férfiakat elfogták és õrizetbe vették a nyomozók. Közös ezekben az esetekben, hogy a gépkocsivezetõk a jármûben jól látható helyen hagyták értékeiket, táskájukat.

 

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság járõrei 2013. január 21-én kora hajnalban elfogták azt a négy férfit, akik a balmazújvárosi Nádudvari utca egyik házának melléképületébõl baromfikat tulajdonítottak el.  Egy másik ház melléképületbõl használati tárgyakat loptak el éppen, amikor tetten érték és elfogták õket a rendõrök.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. január 20-án is több esetben történt rendõri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el és 34 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 7 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, 1 fõt körözés alapján, 2 fõt ittas jármûvezetés miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. január 16-án is több esetben történt rendõri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, 23 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 12 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt. Megyénk személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem volt.

Lopott bankkártyával2013-01-11 19:29:36

A Hajdú-Bihar  MRFK 2013. január 8-án kiadott közleményében rendõrségi felhívást tett közzé, melyben tudatta, hogy a Debreceni Rendõrkapitányság lopás vétsége miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik 2012. november 14-én egy debreceni asszony munkahelyi öltözõszekrényébõl eltulajdonították pénztárcáját az abban található értékekkel együtt. Az elkövetõk késõbb sikeresen vettek fel pénzt a lopott bankkártyával, két további ATM-nél hiába próbálkoztak.

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Berettyóújfalui Rendõrkapitányság

Hivatala

4100 Berettyóújfalu, Kossuth u. 17-19.

Tel.: 54/402-024 Fax.: 54/402-116 BM Tel.: 32/52-10 Fax.: 32/52-21

e-mail: [email protected]

 

Tegnap délelõtt egy 70 éves derecskei férfit keresett fel két fiatalember azzal az indokkal, hogy fiának tartoznak és azt szeretnék megadni.

Halálos baleset Földesen2012-09-28 19:18:03

Halálos baleset történt ma 17 óra 45 perc körüli idõben Földes területén a 42-es számú fõút átvezetõ szakaszán. Egy személygépkocsi és tehergépkocsi ütközött a fõút és az Ady Endre utca keresztezõdésében. A személygépkocsiban hárman tartózkodtak, közülük az egyik személy életét vesztette, más sérültekrõl egyelõre nincs adatunk. A baleseti helyszínelés ideje alatt a fõút forgalmát elterelik.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság folytatólagosan elkövetett rablás, testi sértés és más bûncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két fiatalkorú fiúval szemben.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Juhász Csaba fiatalkorú eltûnése ügyében.

Brutális módon végeztek egy 58 éves férfival Szováton
Hajdúszovát - Az a legvalószínûbb, hogy a tettesek látták: van pénz az ittas áldozatnál.

A Kuruc.info velejéig rasszista, s mindössze egy olvasói levél alapján írta, hogy cigány gyilkolt Hajdúszováton - szörnyülködik a Hajdú Online, azaz Haon.hu egyik szerzõje. Majd elismeri: igazat írtunk. De hát akkor mi a baj? - teheti fel a kérdést értetlenkedve az olvasó.



Tegnap délelõtt érkezett bejelentés Sárrétudvariról, a Vasút utcáról, miszerint két gyalogost egy személygépkocsi el akart ütni.

Baleset a kerékpárúton2012-08-25 11:39:47

Csak a szerencsének köszönhetõ, hogy az ijedtségen túl nem történt komolyabb sérülése annak a 4-5 év körüli kerékpáros kislánynak, aki tegnap este Berettyóújfaluban egy személyautóval ütközött, miközben megpróbált áthaladni a Bajcsy-Zsilinszky utcát keresztezõ kerékpárúton.

 

 

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nyerges vontatóból és pótkocsiból álló jármûszerelvény közlekedett a fõúton Karcag felõl Püspökladány irányába, amikor a szerelvény vezetõje (feltehetõen) késõn észlelte az elõtte forgalmi ok miatt lassító, több gépjármûbõl álló oszlopot. Ennek következtében hátulról neki ütközött a közvetlenül elõtte (fékezve) haladó tehergépkocsinak, amelyet az azelõtt lévõ jármûveknek tolt.

« Előző « 6. oldal » 10 11 12  ... 20 Következő »