2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Hetvenöt évvel ezelõtt kezdõdött az erdélyi Etéd és Sáránd kapcsolata.

Kérjük jelentkezzen, aki látta az esetet a Sárándi vasútállomás közelében!

Oszlopnak csapódott2014-10-09 10:10:39

Halálos közlekedési baleset történt Sárándon szerda este – közölte a megyei rendõrkapitányság.

Letöltendõ börtönt kértek az élettársát konyhakéssel nyakon szúró férfira.

Személyautóval ütközött egy vonat a Hajdú-Bihar megyei Sárándnál szerda este. Az autóban utazók közül egy ember életveszélyes sérülést szenvedett.

A temetõ tervezett kiszélesítése bonyodalmat okozott a faluban.

Holtan találtak egy 57 éves nõt vasárnap reggel a Hajdú-Bihar megyei Sáránd egyik családi házában – közölte honlapján a rendõrség.

Ketten súlyosan, egy fõ pedig könnyebben sérült abban a balesetben, amely hétfõn késõ délután történt a 47-es számú fõúton Sáránd és Derecske között.


A tervek szerint 2014-re elkészül a négyes fõút és Sáránd közötti, Debrecent elkerülõ út

A négyes fõút felüljárón keresztül halad át az új, kétszer két sávos út felett. Az elkerülõrõl közvetlen lehajtás lesz az ipari parkhoz és a repülõtérhez.

A 47-es fõúton Mikepércs és Sáránd között a 17-es km közelében egy kisteherautó kamionnal ütközött össze, a fél útpályát lezárták.


Sáránd – A hõség idején igaz, kevesebben jöttel el a sárándi falunapra, de akik dacoltak a napsütéssel, tele gyomorral és jókedvûen várták az esti Király L. Norbi koncertet szombaton.

Sáránd - Élménypark épülne Sárándon, de a polgármester mulasztásai miatt egyelõre még az építési engedélyt sem tudta megszerezni a Hajdú Turisztikai Vendéglátó Kft. – állítja Varga András ötletgazda, a beruházó vállalkozás fejlesztési igazgatója.


Sáránd – Két álló személyautónak ütközött fékezés nélkül egy lengyel kamionos kedd kora reggel Sáránd belterületén.

Dalok szárnyán Sárándon2010-11-11 10:14:56

A Hajdú-Bihar megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége minden évben szervez a megyében élõ nyugdíjas klub tagjai számára versmondó, népdal éneklõ versenyeket, katonadalok fesztiválját, melyre igen nagy számmal vesznek részt a megyei klubok, egyesületek tagjai.

Önbíráskodás Sárándon2008-10-21 16:07:47

Önbíráskodás gyanújával indított eljárást a rendõrség egy 66 éves nõ, és egy 47 éves férfi ellen, míg 15 éves bûntársukkal szemben magánlaksértés miatt kezdtek nyomozást.

« 1. oldal »