2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Taroltak a DVSC öklözõi!2010-11-11 09:59:13

Parádés teljesítményt nyújtottak megyénk bunyósai a biharkeresztesi ifjúsági országos bajnokságon:

Szeretnénk megvédeni a bajnoki címünket és jó lenne ismét valami maradandót alkotni a nemzetközi porondon. azon leszünk, hogy minél felejthetetlenebbé tegyük az elõttünk álló évet is - mondta Kiss Zoltán, a Loki csapatkapitánya.

A DVSC-TEVA csapatában a sokat futó Laczkó Zsolt játéka volt a leginkább dicsérhetõ, sok párharcot megnyert, a támadások során gyakran adott használható labdát és viszonylag keveset hibázott.

A DVSC-TEVA magabiztosan gyõzte le az MTK-t és a második helyrõl várhatja a tavaszt.

Még egy elmaradt bajnoki mérkõzés vár a Lokira az idén, csütörtökön 18 órától az MTK együttesét fogadják a debreceniek. Elõnyt jelenthet az MTK számára, hogy a DVSC csaknem harminc meccset játszott már le az õszi szezonban, majdnem dupláját annak, amennyit a kék-fehérek. Mit szól ehhez az MTK mestere?
A vasárnapi forduló után kiderül, hogy ki birtokolja a Soproni Liga bronzérmes pozícióját, hiszen a zalaiak a harmadikok, huszonhat ponttal, a DVSC pedig az ötödik helyen áll, 25 egységgel.
Ez különösen fontos egy sportklubnál, ahol a csapattagok, az edzõk, a stábtagok és a vezetõk sok idõt töltenek együtt, rengeteget utaznak, tehát a nap nagy részében egy légtérben vannak, így nagyobb a fertõzés veszélye

Herczeg András szerint nem a csatárok számán múlik egy csapat játékfelfogása.

Úgy vélem, hogy sikerült rendeznünk a sorokat és bizakodó vagyok a mérkõzést illetõen – árulta el a Loki pályaedzõje, Bücs Zsolt a tizenötödik fordulóban sorra kerülõ DVSC-TEVA–KTE-Ereco mérkõzés elõtt.

Jó hír a debreceni szurkolók számára: Mészáros Norbert, a DVSC védelmének egyik legbiztosabb oszlopa a héten már együtt gyakorol a többiekkel.

A debreceni szakvezetõ szerint az 5–2 ellenére sincs szégyenkeznivalója a Lokinak.

Firenzében a Loki2009-11-04 15:44:50

Bár a helyi szurkolók szerint biztosan a vendéglátók nyernek majd, ebben némileg gátolhatja õket az a tény, hogy az egyik legnagyobb firenzei tehetségnek kikiáltott Sztevan Jovetics sérüléssel bajlódik és egyelõre kérdéses a játéka.

A DVSC-TEVA fordulatos, gólgazdag meccsen háromszor is beköszönt a Fiorentinának.

A Liverpool FC vendégeként kezdte a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküz- delmeit a Debreceni VSC-TEVA gárdája.

Tessék utánunk csinálni!2009-09-16 15:33:22

A csapat bejutott a BL csoportkörébe, s most mit hallani mindenfelõl? Hogy könnyû nekünk, mert Szima Gábor és az önkormányzat áll a Vasutas mögött, tetejébe a reformer Michel Platini szívlapáttal egyengette utunkat a fõtábláig.Vádak, szurkálódások, féltékenység. Önnek mi a véleménye?

Ami már korábban is sejthetõ volt, az keddre biztossá vált: Rudolf Gergely, a Loki válogatott játékosa kihagyni kényszerül a Liverpool-DVSC-TEVA meccset.

Azt várom a fiúktól, hogy a szurkolók lássák, „meghalnak a pályán”, küzdenek a sikerért! Önnek mi a véleménye?

Fontos tudnivalók a Liverpoolba utazóknak

« 1. oldal »  Következő »