2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Az NB III. Tisza-csoportjának utolsó õszi fordulójának szombati játéknapján két hajdú-bihari gárda lépett pályára. A Püspökladány 2-2-es döntetlent játszott az Újfehértóval, a Berettyóújfalu pedig 2-1-es vereséget szenvedett a Tuzsérral szemben. A Mátra-csoportban szereplõ Balmazújváros is ma játszotta volna õszi záró mérkõzését, a Rákosmente elleni találkozó azonban elmaradt az idõjárás miatt.

Igazi alsóházi rangadó elõtt áll az NB III. Tisza-csoportjában szereplõ egyik hajdú-bihari klub, a Berettyóújfalu. Az õszi szezon zárófordulójában a 14. helyen álló Újfalu épp az eggyel elõrébb lévõ csapatot, a Tuzsért fogadja.

Az NB III. 3. fordulójának vasárnapján három hajdú-bihari csapat lépett pályára. A Tisza-csoportos Berettyóújfalu és Püspökladány is 2-0-ra kapott ki, hozzájuk hasonlóan a Mátra-csoportos Balmazújváros is 2-0-s eredményt ért el, azzal a különbséggel, hogy az újváros gyõzött.

Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 1. forduló, szombati mérkõzések: megvan a szezon elsõ edzõváltása, Illés László lemondott a Püspökladány elleni vereség után, kétgólos hátrányból fordított a Tiszakanyár.

« 1. oldal »