2024. április 24. Szerda, György.
 
Bõ két hét múlva a futsalosok is belevágnak az új szezonba
Hajdú-Bihar – A hét elején megtartották az MLSZ székházában a férfi futsal NB I. sorsolását: a 2013/14-es idényben tizenkét együttes vág neki a küzdelmeknek, köztük továbbra is két hajdú-bihari gárda, az MVFC-Berettyóújfalu és a DEAC Futsal Club.

Elsöprõ újfalui siker, a DEAC tovább küzd
Sima, 8-1-es gyõzelmet aratott a Mezei-Vill a Haladás ellen.

Illusztráció - A felsõ házban harcol az MVFC
Berettyóújfalu – Véget ért a férfi futsal elsõ osztályú bajnokság alapszakasza, két megyei csapatunk közül a berettyóújfalui Mezei-Vill teljesített jobban, 44 pontjával a második helyen áll a gárda.

hajdúsági futsalosok
Rangadón volt érdekelt bihari futsalcsapat: a Mezei-Vill a meccs elõtt még a harmadik helyezett Szegeddel csapott össze.

Mindkét hajdúsági futsalcsapat rangadó elõtt áll
Az Újfalu Szegedre látogat, míg a DEAC Veszprémben vizitál hétfõn.

Gyõzött, és átvette a vezetést a Rába ETO a bajnoki tabellán
Futsal – A 16. fordulóból elhalasztott MVFC-Gyõr mérkõzést pótolták be pénteken este a Férfi Futsal NB I-ben. A honi tetõ alatti labdarúgás két legkiválóbb csapata feszült egymásnak a slágermeccsen Berettyóújfaluban.

Mezei-Vill-Rába ETO: A szezon futsalos rangadója következik
Futsal – Az NB I-es bajnokság 16. fordulójából elhalasztott mérkõzését pótolja be pénteken 19.30-tól az elsõ helyezett Berettyóújfalu és a második pozícióban lévõ Gyõr. Sok múlik majd azon, melyik együttes hagyja el gyõztesen a pályát, hisz az eddig 34 egységet gyûjtõ újfaluiak elõnye csupán egyetlen pont a legfõbb riválisukkal szemben, a gyõriek ráadásul meccshátrányban is vannak.

Futsal, a Mezei-Vill ezúttal az Magyar Kupában gálázott.

A Mezei-Vill az Üllõt fogadta és verte meg 6–4-re.

Jó formában az MVFC!2012-10-31 17:58:58

Újabb fordulón vannak túl az elsõ osztályban küzdõ hajdú-bihari futsalosok: az MVFC-Berettyóújfalu a tabella alsó részében helyet foglaló, jelenlegi 10. helyezett MAFC otthonában játszott szoros mérkõzést, melynek végén 4–3-as gyõzelmet aratott.

Hazai pályán szerezték meg elsõ gyõzelmüket
Futsal – Izgalmas mérkõzésen sikerült begyûjteni a három pontot az ELTE SE ellen a Meze-Vill nõi futsalcsapatának.

A rangadók rangadója következik pénteken
Futsal - A tavalyi elsõ helyezett Gyõrhöz látogat az elõzõ év ezüstérmese, a Mezei-Vill.

MVFC-DEAC: A negyedik fordulóban máris házirangadó
Futsal - Ma a két megyénkbeli férfi futsalos gárda, az MVFC és a DEAC feszül egymásnak.

A DEAC Futsal Club hazai pályán, míg az MVFC idegenben vívja meg a harmadik bajnokit
Futsal – Nem indult túl jól a futsalosok 2012/13-as bajnoksága hajdú-bihari szempontból. Az elsõ fordulóban csupán a Mezei-Vill volt érdekelt, az újfaluiak 1-1-es döntetlent értek el a Veszprém ellen.

Pont nélkül maradtak a hajdúsági futsalosok
Futsal – Mind a két NB I-es futsal bajnokságban szereplõ hajdú-bihari egylet vereséget szenvedett az õszi második fordulóban.

Futsal – Az élvonalbeli futsal magyar bajnokság elsõ fordulójában a bajnoki ezüstérmes Mezei-Vill FC az újonc Veszprémhez látogatott. A két gárda tavaly már megmérkõzött egymással a Magyar Kupában, a Veszprémben lejátszott elõdöntõben Trencsényiék 14–1-re lelépték az NB II Nyugati csoportjának bajnokát.


Futsal – Az elsõ helyért folytatott harc harmadik felvonása következik hétfõn 18.30-tól Gyõrött. Könnyen elõfordulhat, hogy már most kiderül, ki ülhet fel az NB I-es futsalosok trónjára, hiszen a Rába ETO összesítésben 2-0-ra vezet a három gyõzelemig tartó párharcban.

 


Futsal - Második elõdöntõs meccsét is megnyerte a Berettyóújfalu a Gödöllõi Bikák ellen.

 

 

 

 


Futsal – Hétfõ esti gyõzelmük után csütörtökön ismét a Gödöllõi Bikák csapatával mérkõznek meg a berettyóújfaluiak. Trencsényiék az elõdöntõ elsõ összecsapását magabiztosan, 4-0-ra hozták.

 


Futsal. Csütörtökön este rendezték a férfi futsal NB I. felsõházi rájátszásának harmadik fordulóját, amelyben mind a két hajdú-bihari gárda kénytelen volt részt venni.

 

 


Futsal. Ismét egy gõzelem és egy vereség a hajdú-bihari futsalcsapatok mérlege, csak épp a rájátszás elsõ fordulójához képest most a DEAC Armada diadalmaskodott és a Mezei-Vill szenvedett verséget.

MVFC-Vasas 8-12012-04-28 13:50:03


Gyõzelemmel zárta a futsal NB1 alapszakaszát a kupagyõztes MVFC.

Mi köze egy hajdúsámsoni lelkésznek az MVFC csapatához? Hogyan lesz valakibõl fiatalon edzõ? Megelõzhetõ-e a Gyõr a bajnokságban is? Mennyi átfedés van a futsal és a nagypályás foci között? Beszélgetés Turzó Józseffel, a kupagyõztes MVFC korábbi játékosával, jelenlegi edzõjével. Hadd gratuláljak ismét a kupagyõzelemhez! Volt valamilyen buli a meccs után? Vagy csak visszafogottan koccintottatok?

 


Székelyudvarhelyen született, 2005 óta futsalozik, nõs, Real Madrid-szurkolóként Barcelona-játékos a kedvence, s azt is pontosan tudja, miként kell élnie egy profi sportolónak – Gál Istvánnal, az MVFC játékosával beszélgettünk.

Kezdjünk egy kellemetlen kérdéssel: hogyan tudtatok kikapni a legutóbbi fordulóban Nagykátán? 10-6 lett az eredmény, amikor kiírtuk, akkor többen azt mondták, ez nem lehet, biztosan felcseréltük a számokat. Mi sem értettük, a Nagykáta utolsó, õsszel 16-2-re vertétek meg õket…

 


Futsal – A sereghajtó Nagykáta otthonában lép pályára hétfõ este az MVFC Berettyóújfalu a férfi elsõ osztályú futsalbajnokság huszadik fordulójában. Az esélyek mindenképpen a vendégek mellett szólnak, akik a tabella második helyén állnak.

« 1. oldal »  Következő »