2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Ismét gyõztek a pocsajiak2014-07-21 10:40:56

Július 18-án, pénteken ismét megmérettetett a pocsaji csapat: dupla gyõzelemmel tértek haza a focisták.

Sokan fényképezkedtek a Fradi egykori sztárjaiva.


Gyõzött, és átvette a vezetést a Rába ETO a bajnoki tabellán
Futsal – A 16. fordulóból elhalasztott MVFC-Gyõr mérkõzést pótolták be pénteken este a Férfi Futsal NB I-ben. A honi tetõ alatti labdarúgás két legkiválóbb csapata feszült egymásnak a slágermeccsen Berettyóújfaluban.

Nem volt kérdés a gyõztes kiléte
Futsal – A Mezei-Vill játékosainak is elkezdõdött a szezon, az újfaluiak a Rubeola FC Csömör otthonában vizitáltak elõször az új évben. Ahogy még õsszel, mikor 6-1-re diadalmaskodott az MVFC, úgy a két csapat második találkozásakor is magabiztos berettyóújfalui siker született, 7-2-re múlták felül Turzó József tanítványai a hazaiakat.

Egy góllal jobbak voltak a székelyek Újfaluban
Futsal – A magyar nemzeti futsalcsapat adott randevút pénteken a székely válogatottnak Berettyóújfaluban.

A DEAC Futsal Club hazai pályán, míg az MVFC idegenben vívja meg a harmadik bajnokit
Futsal – Nem indult túl jól a futsalosok 2012/13-as bajnoksága hajdú-bihari szempontból. Az elsõ fordulóban csupán a Mezei-Vill volt érdekelt, az újfaluiak 1-1-es döntetlent értek el a Veszprém ellen.

A hirre kattintva tekintheti meg a részleteket.

Futsal – Az élvonalbeli futsal magyar bajnokság elsõ fordulójában a bajnoki ezüstérmes Mezei-Vill FC az újonc Veszprémhez látogatott. A két gárda tavaly már megmérkõzött egymással a Magyar Kupában, a Veszprémben lejátszott elõdöntõben Trencsényiék 14–1-re lelépték az NB II Nyugati csoportjának bajnokát.

Immár hagyományosan, a zsákai temetõben emlékeztek meg az elmúlt hétvégén a fiatalon, 38 évesen, gyógyíthatatlan betegségben elhunyt Gulyás János barátai, volt csapattársai, rokonok, ismerõsök. A sírnál csokrot helyeztek el a komádi és zsákai sportegyesület képviselõi, néma fõhajtással adózva a kitûnõ sporttárs, a jóbarát, a kedves családtag emléke elõtt.

 


Sárrétudvari fõterén, több száz lelkes rajongó elõtt vehette át a település labdarúgó csapata a megyei I. osztályú labdarugó bajnokság megnyeréséért járó aranyérmet június 17-én.

 

 

 


Labdarúgás – A Labdarúgó Hajdú-Bihar Megyei Bajnokság második vonalában a felnõtteknél az északi csoportban a DEAC, míg a déliben a Komádi végzett a tabella elõ helyén. A szokásoknak megfelelõen a két csoport elsõ egy külön mérkõzésen dönti el, hogy ki lesz a „bajnokok bajnoka”.

Megye II-es eredmények2012-06-04 09:32:45


Tekintse meg portálunkon hogyan alakultak a szombaton rendezett Megye II-es eredmények.

Megye I–es eredmények2012-06-04 09:27:39


Tekintse meg portálunkon hogyan alakultak a szombaton megrendezett Megye I–es mérkõzések eredményei.


Futsal – Az elsõ helyért folytatott harc harmadik felvonása következik hétfõn 18.30-tól Gyõrött. Könnyen elõfordulhat, hogy már most kiderül, ki ülhet fel az NB I-es futsalosok trónjára, hiszen a Rába ETO összesítésben 2-0-ra vezet a három gyõzelemig tartó párharcban.

Megye I-es eredmények2012-05-29 07:53:28

 


Tekintse meg a Megye I -es mérkõzések eredményeit!

 

Megye I-es eredmények2012-05-29 07:46:59

Tekintse meg a Megye-I-es eredmények listáját.


Gyõr, 2012. május 28., hétfõ (MTI) – A címvédõ Gyõr magabiztosan, 6-1-re nyert a Berettyóújfalu ellen a futsal NB I döntõjének elsõ, hétfõi mérkõzésén.

Megye II-es eredmények2012-05-29 07:39:07

 


Tekintse meg portálunkon hogyan alakultak a mérkõzések.

 

 


Megye I-es és Megye II-es eredmények.


Futsal – A sereghajtó Nagykáta otthonában lép pályára hétfõ este az MVFC Berettyóújfalu a férfi elsõ osztályú futsalbajnokság huszadik fordulójában. Az esélyek mindenképpen a vendégek mellett szólnak, akik a tabella második helyén állnak.


Futsal – Helyreteheti a DEAC Armada elleni fiaskót az MVFC Berettyóújfalu hétfõn; este fél nyolckor hazai pályán, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban szerepel a bihari együttes, vendége pedig a MAFC BME Docler Akadémia lesz.


Futsal – Igazi rangadó várt az elmúlt hét végén az MVFC Berettyóújfalu nõi élvonalbeli futsalcsapatára: a Ferencváros otthonában léptek pályára Pallai Gábor vezetõedzõ tanítványai, azaz a tabella negyedik és ötödik helyezett alakulata találkozott egymással.

Szertár Sportbolt megye I.2011-10-31 11:09:24


Labdarúgás - Nézze meg a Szertár Sportbolt megye I.-es eredményeket!

Tekintse meg portálunkon a megye I. 11. fordulójának szombati játéknapján született eredményeket.

Megye I-es eredmények2011-10-23 13:44:02

Hajdú-Bihar - Ha érdekli, hogyan teljesítettek szombaton a megye I-es csapatok, portálunkon meg tudja nézni.

« 1. oldal »  Következő »