2024. április 24. Szerda, György.
 

A finn tudta, egyetlen esélye, hogy a biztonsági autó után leelõzi Fisichellát: megnyomta a KERS-t.

A Ferrari brazil pilótája, Felipe Massa továbbra is a budapesti Honvéd Kórházban fekszik szobati balesete óta, és az orvosok szerint valószínû, hogy az idei szezonban már nem ülhet Forma-1-es autóba.

Néhány nap múlva derülhet ki, hogy sérült-e, és ha igen, milyen mértékben Felipe Massa látása.

A Ferrarinál átgondolják bajnokuk visszahívását. Ha nem vállalja, Alonso, Rossi, Loeb lehet jelölt.

Javul Felipe Massa állapota2009-07-28 16:17:53

A hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíjon súlyos fejsérülést szenvedett pilótát levették a lélegeztetõgéprõl, és már családjával is kommunikált - tájékoztatta az újságírókat hétfõn este az Állami Egészségügyi Központ három orvosa.

Hamilton a gyõztes2009-07-27 14:43:42

Ki végzett az élen a Magyar Nagydíjon?

  Súlyos, életveszélyes állapotban van Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája, miután a Magyar Nagydíj szombati idõmérõjén balesetet szenvedett

A McLaren-Merceds finn pilótája, Heikki Kovalainen nyerte a Forma-1-es világbajnokság Magyar nagydíjának elsõ szabadedzését.

Lassan akár vaskos könyvet is írhatnánk a Forma–1 magyarországi krónikájáról, hiszen immár a huszonnegyedik hungaroringi viadalra készülünk.

Az egykori Forma 1-es világbajnok fiának tragédiáját versenytársának az autójáról leszakadó kerék okozta.

A Red Bull Racing a Magyar Nagydíjra is fõ esélyesként érkezik, s nem titkolják, hogy a Hungaroringen is a dobogó legfelsõ fokát veszik célba.

A Red Bull Renault ausztrál pilótája, Mark Webber nyerte a Forma-1-es világbajnokság német nagydíját vasárnap. Az ausztrál pilóta - aki már nyolc év óta tagja a száguldó cirkusznak - pályafutása elsõ futamgyõzelmét aratta.

Karcagi Kistérségi Rallye2009-07-13 13:54:16

Alaposan kitettek magukért a hét végén a Karcagi Kistérség Rallye szervezõi és remek versenyt hoztak össze, amely a ralitura bajnokság negyedik futama volt.

« 1. oldal »  Következő »