2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Amerikában a 40 és 65 közötti nõk egyharmada náluk jóval fiatalabb férfival randizik, vagy él párkapcsolatban. Az Ashton-Demi szindróma ma már se nem ciki, se nem annyira kivételes. Mitõl mûködnek az ilyen kapcsolatok?

Robert Pattinson bevallotta, hogy filmbéli kedvese az életben is a párja - adta hírül az MTV.com. A televízió internetes oldalán megjelent hír szerint bár a színész és Kristen Stewart külön érkeztek a brit filmakadémia díjainak (BAFTA) átadójára vasárnap, késõbb Pattinson elismerte, hogy ez csak a rajongók miatt van így.
Tudtad, hogy az életedbõl legalább két teljes hetet csókolózással töltesz? És azt, hogy a legtöbben nem egybõl szeretnek bele partnerükbe? Furcsa és meglepõ tények a szexrõl és a szerelemrõl.
Keleti Andrea a leendõ édesanyával, Liluval osztotta meg a családalapítás utáni szexuális életben szerzett tapasztalatait.
A hormonok ez idõ tájt valahogy táncot járnak, még akkor is, ha párkapcsolatban élsz. De vajon meddig mehetsz el, ha mondjuk épp más kezét fogod?
FIATALOK HÉTKÖZNAPJAI2008-11-26 15:27:48

Mi mindent tesznek a fiatalok? -  Amit csak lehet.

Tanulás, buli, szerelem, de eljön az idõ amikor már a dolgok jelentõsége megváltozik, huszas éveink elején már komolyan kell venni az életet, hisz lassan meg kell állapodni. De mi van akkor ha a tervezett álmok pillanatok alatt szertefoszlanak? A baráti körömbõl több már házasságot tervezõ vagy fiatal házas vált külön egyik percrõl a másikra.

A Kos és párja a pénzügyeken vitázhatnak; a Rák nagy sikerrel szervezhet magának randevúkat; a Vízöntõ túl makacs lehet a kedvesével.

A Bika beszélgessen többet a párjával; a Ráknak kényeztetésre lenne szüksége; a Mérleg hangulata meglepõen komor lehet.

« 1. oldal »