2018. május 27. Vasárnap, Hella.
 
237 ok a szexre2010-07-23 16:32:36

237 ok a szexre

Az emberek nem csak  az utódnemzés vagy az örömszerzés miatt szeretkeznek. Több, mint 200 okuk van rá.

Tizennyolc éves volt Nóra, túl az iskolákon. Sokat gondolkodott, hogyan tovább. Mindig csinos volt, úgyhogy amikor jött egy lehetőség, hogy diszkóban táncoljon, belement, mert olyan könnyűnek tűnt. Aztán mindig csak egy kis lépéssel tett többet. Végül egy forgatás közepén találta magát – meztelenül. Egy éven át készített pornófilmeket. Azt mondja, megbánta, de tanult is belőle.

Hát, amikor több pasi jön, az nem mindig kellemes. Sok olyan férfi is jön, aki rajtam akarja kiélni perverz dolgait. Na, ezeket szoktam elküldeni a francba. Volt már olyan is, aki a kutyáját akarta elhozni, de elküldtem a "jóédesbe" - mesélte a 23 éves prostituáltként dolgozó Kriszta.

Megcsalt? Elhagyott? Vagy csak meguntad? - szögezi nekünk a kérdést hazánk talán legrosszindulatúbb portálja, ahol bárki közszemlére bocsájthatja ex-barátnője fedetlen bájait. S mindezt miért? Természetesen bosszúból!

Egy illegális pornófilm forgatást számoltak fel a rendőrök a hétvégén Újpesten. Meg nem erősített információk szerint az egyik gyanúsított rendőr.
Szexfüggő vagy? Teszteld!2009-12-15 15:02:36
Tudtad, hogy az életedből legalább két teljes hetet csókolózással töltesz? És azt, hogy a legtöbben nem egyből szeretnek bele partnerükbe? Furcsa és meglepő tények a szexről és a szerelemről.
Te is megfognád? - 18+!2009-11-27 11:36:58
Szexi: Bombanők 50 felett2009-11-24 11:04:48
A legforróbb szex-fajták2009-09-07 14:16:47
A szexnek rengetegféle változata létezik, hiszen ahány szituáció, helyszín, partner, annyiféle lehetőség is nyílik rá.(18+) >>
Furcsa szextörvényeket, bizarr büntetéseket mutatunk be a világ minden tájáról. Az összeállítás fényében tízszer is meggondolnánk, melyik államba hurcolkodjunk, ha külföldre kéne költöznünk, ugyanis egyes helyeken nemhogy mi nem szerelmeskedhetünk szabadon, de még a kutyánk sem.
 

Szex és erotika. Nem sok ember van, akit ezek a dolgok nem érdekelnek. Ebből indult ki Juhász Lászlóné Emcsi, és Szabóné Kiss Emese, akik egy merész ötlettől vezérelve erotika-praktika szaküzletet nyitottak Berettyóújfalu központjában a múlt év végén. Az egyik tulajdonossal, Emcsivel készítettem interjút, aki végtelen közvetlenségével, humorával elkápráztatva vezetett körbe az izgalmas kis üzletben, hogy megmutogassa változatos árukészletüket.


Vágykeltők a konyhából2008-11-07 10:44:45

Zeller, osztriga, csokoládé, gyömbér, ginzeg, krumpli: csak néhány azok közül az élelmiszerek közül, amelyek az utóbbi pár ezer évben kéredzkedtek fel az afrodiziákumok listájára - ám a tudomány fejlődésével ezek közül sok le is került onnan. Natúrviagrák, amelyek fennmaradtak a rostán.

Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke a megfelelő időben és helyen, no meg persze az ideális partnerrel veszítené el ártatlanságát. Sajnos ez többnyire álom marad, hiszen általában nem ilyen körülmények között történik meg a felnőtté válás e fontos pillanata.

"Nagy potenciával, extra mérettel rendelkezem, és imádom a francia szexet." Ilyen és ehhez hasonló sorokat rónak le válaszul azok a mohó férfiak, akik hirdetés útján akarnak szexpartnert találni maguknak.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!