2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Az internetszolgáltatásra jövõre kiterjesztendõ távközlési adóra elõfizetésenként vezetik be a felsõ határt, amely magánszemély elõfizetõk esetében 700 forint, nem magánszemély elõfizetõk esetében 5000 forint lesz, hasonlóan a telefonszolgáltatásoknál már érvényben lévõ szabályokhoz – derül ki az Országgyûlésnek csütörtökön beterjesztett 2015. évi költségvetési törvényjavaslatból.

A távközlési adó maximuma idén havi 400, illetve 1.400 forint lehet az Országgyûlés gazdasági és informatikai bizottságában illetve a költségvetési és számvevõszéki bizottságában csütörtökön elfogadott módosító javaslat szerint.


Budapest, 2012. május 18., péntek – Az Országgyûlés akár már ma dönthet a távközlési adó bevezetésérõl, míg a médiaszabályozás változtatásáról szóló kormányzati javaslat esetében várhatóan csak a benyújtott módosító indítványokról határoznak. A Ház emellett ma kezdhet tárgyalni a svájci CERN kutatóintézet Csillebércre tervezett új adatközpontjának állami támogatásáról, valamint a Budapesti Olimpia Központ rekonstrukciójáról.

« 1. oldal »