2024. április 16. Kedd, Csongor.
 

A Nyugattól Keletre Egyesület szervezésében október 4. és 11. között négy ország 6-6 fiatalja képviselteti magát egy nemzetközi ifjúsági programon az Erasmus+ keretén belül, azért hogy megosszák egymással tapasztalataikat és felhívják kortársaik figyelmét arra, hogy az egészséges táplálkozás és rendszeres testmozgás miként járul hozzá egészségi állapotuk javításához.

A Gyermekétkeztetési Alapítvány, valamint az egyik nagy áruházlánc közös projektjének keretében két településen (Pocsajban és Tégláson) több gyerek is részt vehetett a nyári gyermekétkeztetésben június 16-tól augusztus 15-ig.

Babzsákok ívein surran a varrógép Tetétlenen, csatornák mélyedéseit tisztítják Tégláson és Hajdúböszörményben.

A téglási II. Rákóczi Ferenc Baptista Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola a Comenius-program keretében nemzetközi, testvériskolai kapcsolatot épített ki hat nemzet iskoláival.

Steffen Döttingernek, a németországi Affalterbach testvérvárosi település polgármesterének Téglás Városért kitüntetést adományoztak az elmúlt 14 évben a támogatásért és a testvérvárosi kapcsolatuk sikerességéért tett erõfeszítéseiért.

Több, mint 4 milliárd forintból fejleszthettek az elmúlt két évtizedben.

A testület döntés elõkészítõ tanulmányt készíttet a városközpont felújítására.

A versenyek után batyus vendéglátással és nótázással zárult a program.

Tekintse meg portálunkon, hogy a megye I. 3. fordulójában milyen eredmények születtek.

« 1. oldal »