2024. április 19. Péntek, Emma.
 

A kétoldalú áruforgalom 2002 óta ötszörösére nõtt Magyarország és Törökország között, a gazdasági együttmûködést illetõen a turizmusban és az építõiparban kínálkoznak nagy lehetõségek - hangzott el a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén, melyen a magyar-török kereskedelmi, gazdasági, üzleti kapcsolatokról volt szó csütörtökön.

A Magyarország és Törökország közötti kapcsolatok nagyon szorosak, történetük során most vannak a legjobb szakaszban - nyilatkozta Sakir Fakili budapesti török nagykövet.

Idén a tengerpart a sláger2014-07-06 11:47:45

A MABISZ adatai szerint a külföldre utazók fele biztosítás nélkül indul útnak.

A téglási II. Rákóczi Ferenc Baptista Általános és Alapfokú Mûvészeti Iskola a Comenius-program keretében nemzetközi, testvériskolai kapcsolatot épített ki hat nemzet iskoláival.

A turisztikai célból utazó magyar állampolgárok február 9-étõl vízum nélkül léphetnek be és tartózkodhatnak Törökországban - közölte a Külügyminisztérium konzuli szolgálata.

A török fõváros fõpolgármestere, Kemal Önal egy hétre bezáratta Ankara összes iskoláját a világjárványos influenza miatt. A kényszerû tanítási szünet hétfõn kezdõdik.
« 1. oldal »