2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Elkeserítõ az eredménye a lázmérõtesztnek. A Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség szerint a tesztalanyokon ülõ helyzetben 3-3 percig tesztelték a hõmérõket és mind más és más számot mutatott.

Megkóstoltunk egy csomó boltban kapható túrót, kétségbeesetten kutattunk íz, illat és állag után, de csak nagyítóval találtunk ételbe õszintén ajánlható termékeket.

A rozét gyakran a borok bambijaként aposztrofálják, és komolytalan italnak tartják. Fõleg azok, akik nem ismerik eléggé. A rozé igenis lehet sokszínû és izgalmas. Bár a szomjat a nagy melegben jobban oltja egy kefir, a rozé – tisztán vagy fröccsnek – mégis a nyár elengedhetetlen kelléke. Összegyûjtöttük a tudnivalókat, és teszteltük a legjobbakat.

Teszteld gyorsan, hogy felismered-e a Magyarországon õshonos madarakat és fákat. 9 állatot és fát kell összepárosítani a képekkel. Menni fog?

Átmentek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) terméktesztjén az étkezési sók, csak kisebb jelölési hibákat találtak a szakemberek a termékek felénél – derül ki a hivatal csütörtöki közleményébõl.

Nem szeretjük a tejet, az igazit. Vagy csak nem vagyunk hozzászokva. Tejeket kóstoltunk, hogy kiderüljön, melyik a legfinomabb.

Emlékszel még arra, mit tanultál magyar órán a középiskolában? Tesztünk segítségével megtudhatod, átmennél-e az érettségin! Szigorúak leszünk!

A Debreceni Egyetem kutatója azt vizsgálja, milyen mértékû szerepet játszik életünkben az internet.

A jó húsvéti locsolókölni színtelen, vagy halványsárga színû, kellemes illatú folyadék – véli kollégánk. Most kiderül, mivel indulhatnak az urak húsvétkor locsolni.

Mindenki tudja, milyen ízrõl beszélünk, amikor azt mondjuk, klasszikus kóla. De tényleg az a legjobb? Szerkesztõségi tesztünkben tízféle üdítõt próbáltunk ki.

A víz színtelen, szagtalan és íztelen folyadék. Ha ezek közül egyiknek nem tesz eleget, az már nem víz - véli munkatársunk. Most kiderül, mit iszunk nap, mint nap.

Tovább teszteli a rendõrség az új közlekedésellenõrzõ rendszert - közölte az Országos Rendõr-fõkapitányság Kommunikációs Szolgálata vasárnap.

A jó sajt krémes, nem tapad az ember szájpadlására, ugyanakkor könnyen lehet szelni. Kockasajtokat teszteltünk, ahol bebizonyosodott, az ár és a minõség között nem minden esetben van átfedés.

Ázott kutyaszagú, cefreillatú, kellemes vagy éppen jellegtelen. Almaleveket teszteltünk, de megoszlottak a vélemények.

Le tudnál érettségizni?2010-05-03 10:50:54
Tégy próbát, mire emlékszel az érettségi anyagból magyarból és történelembõl, vagy ámulj el, hogy valamikor ezeket tudtad vagy tudnod kellett volna.
Karrierje legjobb F1-gépével készül a szezonra a kétszeres világbajnok, állítja, az F10-es annál is többet tud, amit eddig mutatott.
A hétszeres bajnok úgy érzi magát, mint karrierjének kezdetén. Nem fáj a nyaka, a kocsi megbízható, élvezi. Szerdán megy újra.
Hogy lehet szavazni arra, ki legyen a miniszterelnök? Mikor érvényes és mikor eredményes a szavazás? Tesztelje tudását a választási rendszerrõl.
Szexfüggõ vagy? Teszteld!2009-12-15 15:02:36

Miközben az APEH-hez 90-es IQ-szint alatt nem lehet bekerülni, miniszter e nélkül is bárki lehet. A legmagasabb és a legalacsonyabb szinten a legkönnyebb bejutni egy-egy minisztériumi pozícióba, ezeknél a tisztségeknél ugyanis nem kell nehézkes alkalmassági és pszichológiai tesztekkel bajlódni a jelentkezõknek. A középvezetõi posztokra pályázók százával hasalnak el a szigorú vizsgákon.

« 1. oldal »