2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

A Tankcsapda koncertjével kezdõdik az idei Feszt! Eger fesztivál.

Idén jubilált a Tankcsapda, a 2014-es év mégsem a nosztalgiáról szólt. Az új album négyszeres platina, az idei több mint hatvan koncertbõl negyven már a kapunyitás elõtt teltházas volt, az ország legnagyobb nyári rendezvényein pedig több mint 200 ezren látták Lukács Laciékat.

Debrecen – Folytatódik az idén 25 esztendõs Tankcsapda jubileumi koncertkörútja. Legutóbb, a múlt pénteken félig-meddig hazai pályán, Berettyóújfaluban zúztak nagyot Lukácsék, e héten szerdán pedig már Sopronban köszönt rájuk egy zajos este.

Március 20-án este, debütált a Tankcsapda ’Lejárt lemez’ címû új videoklipje (http:// www.youtube.com/watch?v=NtfcIe0mtpo). A klip öt napig, öt különbözõ helyszínen készült Kovács Kornél rendezésében, ebbõl a két fõ központi helyszín egy roncstelep és egy óvoda udvara.

 

ROCKMAFIA DEBRECEN2012-10-15 19:35:41

 

NOVEMBER 8-ÁN ITT AZ ÚJ TANKCSAPDA LEMEZ
Három évvel legutóbbi sorlemeze után, november 8-án jelenik meg a Tankcsapda új albuma. A „ROCKMAFIA DEBRECEN” címre keresztelt korong dalaiból kettõ már most is jól ismert a ’csapdások körében.

 

Idén immár hatodik alkalommal rendezi meg Körösszegapáti önkormányzata a kétnapos IV. (Kun) László Fesztivált ezen a hétvégén – osztotta meg a program részleteit Tarsoly Attila polgármester.

Meglepõ hírrel indította a 2012-es évet a Tankcsapda, január elején szakítottak gitárosukkal, Cseresznyével. A hír meglepte nem csak a rajongókat, hanem az egész országot is, rögtön találgatások indultak az új tag személyét illetõen.

ÚJRA HÁRMAN2012-02-21 09:41:42

A Tankcsapdával kapcsolatban az elmúlt hetek legfontosabb kérdése volt, hogy ki lesz Cseresznye utódja. Lukács Laci és Fejes Tamás meghozta az új gitáros személyét illetõ döntést, amit az alábbi hivatalos nyilatkozatban tesznek közzé.

A zenekarban eltöltött tizenkilenc évnyi közös munka után távozik a Tankcsapda gitárosa Molnár Levente Cseresznye. A távozás oka az együtt töltött évek alatt megfáradt emberi kapcsolat.

« 1. oldal »