2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Ha rövidebb lesz a nyári szünet, még többet kell tanulniuk a gyerekeknek? – tette fel több szülõ is a kérdést, amikor kiderült, hogy a kormány hozzá akar nyúlni a nyári szünethez. Nem reprezentatív közvélemény-kutatásunk azt tükrözi, hogy a szülõk meg tudják oldani a gyerekek felügyeletét a két és fél hónapos nyári szünetben. Úgy tûnik, ragaszkodunk a vakáció idõtartamához.


Itt a nyár és vele együtt a vakáció szezonja is. Ha autóval indulunk neki az országnak, világnak, akkor ezeket mindenképpen érdemes ellenõrizni.

Ellophatják, megtörhetik2014-07-01 13:25:27

Hogyan nem lesz az autós honfitársaink számára rémálom a horvát nyaralás?

A vakáció veszélyei2014-06-17 08:31:34

A nyári szünidõ megkezdésével nagyobb figyelmet kell fordítanunk gyermekeink biztonságára.

Ma véget ér az iskolákban a tanév és megkezdõdik a mintegy két és fél hónapos nyári vakáció.

Kezdõdik a vakáció2014-06-13 17:15:07

Több mint 1,3 millió diák kap mintegy két és fél hónapos szabadságot. Táborok sokasága közül választhatnak.

Egy hét múlva véget ér a tanítás az iskolákban, és kezdetét veszi a közel két és fél hónapos vakáció. A diákok és a szülõk idén is táborok sokasága közül választhatnak a szünidõben, az árakat tekintve az elõzõ évhez képest a taborfigyelo.hu adatai szerint csökkenés tapasztalható.

Illusztráció | KM-Archív
Budapest, 2013. június 11., kedd (MTI) – Pénteken az iskolákban megkezdõdik a 11 hetes nyári szünet. A diákok és szüleik az idén is táborok sokasága közül választhatnak. A tanulók nyári munkavállalását a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tájékoztató anyaggal segíti, amelyet minden iskolába eljuttattak.

Az iskolai év legkedveltebb eseménye a tanévzáró ünnepség, amikor befejezõdik az iskolai év. Körösszegapátiban Vad Erzsébet iskolaigazgató értékelte röviden az elmúlt tanév eredményeit.

« 1. oldal »