2024. április 24. Szerda, György.
 
Audi-rekord Magyarországon2015-01-15 10:45:35

A gyõri telephelyen mintegy kétmillió motor készült 2014-ben, több mint 135 ezer autót gyártottak, emellett mintegy kilencszázzal nõtt a foglalkoztatottak létszáma, ezzel minden idõk legsikeresebb évét zárta nálunk a vállalat Magyarországon.

A megnövekedett logisztikai igények miatt bõvítenének, a helyszínrõl még tárgyalnak.

Csúcsra jár a gyõri Audi2014-07-24 15:29:44

Az augusztusban induló három mûszakos munkarenddel teljes kihasználtsággal mûködik majd a gyõri jármûgyár, a következõ években pedig újabb motorváltozatok gyártása indulhat meg itt - nyilatkozta az MTI-nek az Audi AG igazgatótanácsának pénzügyekért és szervezeti kérdésekért felelõs tagja.

Geotermikus energiával látja el jármû- és motorgyárát a jövõ év végétõl az Audi Hungaria Motor Kft. A két kilométer mély kutat Gyõr és Pér között fúrják, az abból nyert százfokos vizet pedig a hõenergia kinyerése után visszanyomják a mélybe.

Az Audi a legvonzóbb cég Magyarországon – a Randstad Award (a világ legnagyobb független munkáltatói márkájának) felmérése alapján. A munkahely kiválasztásakor a magyaroknál az elsõdleges szempontként a bér és a juttatások szerepelnek, megelõzve a foglalkoztatás biztonságát.

Átadták az Audi új gyárát Gyõrben. Orbán Viktor szerint a társaságnak meghatározó szerepe van abban, hogy Magyarország a régió jármûipari központjává válhasson.

« 1. oldal »