2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Összesen 829 ezer megyei e-matricát vettek az autósok és mintegy 13 ezer visszaváltását kezdeményezték február 28-ig - tájékoztatott a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NUSZ) Zrt. hétfõn az MTI megkeresésére.

Az év végi évfordulóval új kötelezõ gépjármû felelõsségbiztosítást (kgfb-t) kötõknek legkésõbb a hét végéig rendezniük kell az esedékes, baleseti adóval növelt díjrészletet - hívta fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

Magyarországon az autópark tovább öregszik, károsanyag-kibocsátása pedig nõ.

Az autósok tájékozatlanok a kötelezõ gépjármû felelõsségbiztosításról (kgfb), a genertel.hu online biztosító felmérése során fõleg a kgfb-hez kötõdõ díjfizetési és felmondási határidõk, az örökléskori és a jármû tulajdonosváltása körüli biztosítási teendõk tekintetében árultak el nagy bizonytalanságot az autótulajdonosok.

A januártól vizsgázók már több és részletesebb kérdéssel találkozhatnak.

Százezreket spórolhatunk assistance szolgáltatással kátyúkárok esetén.

Emeli bruttó 4-4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

A bluetooth és az okosórára telepített applikáció együtt lehetõvé teszi.

A nagy zsákbamacska2015-02-16 11:21:06

Forduljunk valamelyik márkaszervizhez a használt autó megvásárlása elõtt!

Hidegben a kocsiban2015-02-16 10:00:19

A hidegben a megfelelõen kiválasztott öltözettel is hozzájárulhatunk a biztonságos vezetéshez.

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Az importált használt személyautók korösszetétele kedvezõtlenül változott meg.

Kis része tartja fontosnak, hogy legyen pokróc, vagy egy zsák homok a kocsiban.

Emelte bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Egy új rendelettervezet értelmében a jövõben változhat a jogosítványhoz szükséges egészségügyi alkalmassági vizsgálat életkorra vonatkozó szabálya, kötelezõvé tennék az újszülöttkori hallásvizsgálatot, valamint részletesen szabályok olvashatók a háziorvos-választással kapcsolatban, és változik a rendezvények egészségügyi biztosítása is.

Emeli bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Emeli bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.

Vasárnaptól változnak az útdíjfizetés január 1-jén életbe lépett szabályai, a többi között a megyei matricák a megyehatár utáni elsõ csomópontig érvényesek, a feleslegessé vált e-matricák visszaválhatók, a Liszt Ferenc repülõter pedig díjmentesen érhetõ el a fõváros felõl.

Megjelent és február elsejével hatályba lép az e-matricás útdíjszedési rendszer végleges kereteit rögzítõ rendeletmódosítás - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csütörtökön.

Az új autókra 5 százalékkal, a használtakra 11 százalékkal emelkedett tavaly a casco biztosítás díja, viszont akik a biztosítási évfordulón olcsóbb biztosítóhoz mentek, azok 3,5 százalékot spórolhattak az éves díjon - közölte saját adataira hivatkozva, a Netrisk.hu internetes alkusz csütörtökön az MTI-vel.

Az egy hónapos próbaüzemet követõen február 1-jétõl változik az útdíjrendszer, a döntés értelmében több szakasz ingyenes lesz, közöttük a ferihegyi gyorsforgalmi út - jelentette be Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára.

Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

A lízingkonstrukcióknál a következõ hónapokban várható elszámolás szerzõdésenként körülbelül 10 százalékos kompenzációt eredményez majd, ami ellensúlyozhatja a svájci frank árfolyamának mostani, jelentõs emelkedését - mondta Lévai Gábor, a Magyar Lízingszövetség fõtitkára az MTI érdeklõdésére.

« Előző « 2. oldal »  ... 10 Következő »