2018. május 24. Csütörtök, Eszter.
 

Az egy hónapos próbaüzemet követően február 1-jétől változik az útdíjrendszer, a döntés értelmében több szakasz ingyenes lesz, közöttük a ferihegyi gyorsforgalmi út - jelentette be Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára.

A netrisk.hu internetes alkusz kötelező gépjármű felelősségbiztosítási indexe 102,7 százalékon áll jelenleg, így az egy évvel korábbihoz képest minimális, 2,7 százalékos a díjemelkedés - közölte az alkusz az MTI-vel.

Közel megduplázódott a hipermarketek és áruházláncok gumiabroncs forgalma.

Sűrűn elhelyezett traffipaxokkal, fokozott ellenőrzéssel találkozhatnak a következő hónapokban az autósok.

Ősszel az utakon2013-10-17 19:00:14

Hasznos tanácsok az őszi közlekedéshez.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyei útállapotok 2010. május 19-én. Fontos információk az autósoknak!

Az első hullámban érkező szlovák rendszámú áradat után megjelentek a német, osztrák és ukrán rendszámú autók, de akár brit, amerikai, vagy akár valamely óceániai szigetország rendszámával is találkozhatunk. Miért? A cikkből kiderül!

Noha január elsején több mint 60 pontban változott a KRESZ, a legtöbb autós még mindig nem ismeri ezeket - állítják az autóklubnál. Ma indították el országos balesetmegelőző kampányukat, de ...
Átverik a magyar autósokat2010-03-08 16:23:26
Péntektől nem kell a műszaki vizsgán eredetiségvizsgálatot is csináltatniuk az autósoknak. Az erről szóló rendelet csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben - ám sokan úgy tudták, hogy ez már csütörtöktől megszűnik.
Harapja a hideg az aszfaltot2010-02-01 18:55:30
Napjainkban egyre többen gondolják úgy, hogy a forgalmi dugók helyett inkább két keréken ülve próbálják meg elérni úticéljaikat. A városunkban egyre több lehetőség van arra, hogy biztonságosan, kerékpárúton közlekedjenek kétkerekűikkel.
« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!