2024. április 23. Kedd, Béla.
 

A hajdúböszörményi rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást két fiatalkorú fiúval szemben, akik egy üveg whisky miatt verekedtek össze.

A Magyar Növényvédõ Mérnöki és Növényorvosi Kamara Hajdú-Bihar Megyei Területi Szervezete szervezésében az idén is nagy sikerrel rendezték meg a Térségi Növényorvosi Bált. Dánielfy Zsolt debreceni színmûvész színvonalas mûsorvezetésében igen gazdag kulturális mûsort élvezhetett a több mint 200 fõs vendégsereg.

Batyusbált szervezett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat csökmõi csoportja 2011. április 9-én este a Kettõs iskolában.

Az idén is megtartotta az iskolai jótékonysági bált a Csökmõi Általános Iskola Fejlõdéséért Alapítvány.
Cigánybál Pocsajon2010-12-20 13:30:51

Ez évben is – már ötödik éve – rendezi meg a községi és a Cigány Kisebbségi Önkormányzat közösen az év végi cigánybált Pocsajban.

A darvasi Jázmin  hastánccsoport Kertészszigeten lépett fel április 3-án. A négy táncos hölgy nagy sikert aratott.

Báloztak a bölcsiért2010-03-26 09:27:58
Elsõ alkalommal rendezték meg március 13-án, Szentpéterszegen a bölcsõde jótékonysági bálját. Ezen a kis településen nagy bátorság volt az intézményegység vezetõjétõl Nagy Sándornétól, és a bölcsõde szakmai vezetõjétõl Cucin Anitától a tizenkét gyereket befogadó bölcsõdéért jótékonyságra invitálni az embereket.
Farsangi bált rendezett a Furtai Nyugdíjas Klub február 23-án, melyre  a Zsákai Alapszolgáltatási Központ nyugdíjas tagjait és vezetõit, valamint a darvasi Daru Nyugdíjas Klubot is meghívták.

Mint az már évek óta megszokott, a csökmõi Bocskai István Általános Iskola és Óvoda, valamint a Csökmõi Általános Iskola Fejlõdéséért Alapítvány idén is megrendezte a jótékonysági bálját. A rendezvény február 6-án este héttõl zajlott a Faluházban.

Az elmúlt szombaton remek hangulatú jótékonysági gálamûsoron és bálon vehettek részt a komádiak.

Jégtörõ bál Nádudvaron2009-02-06 13:29:21

Jégtörõ bál (A csillagok jegyében) - hirdetik a plakátok azt a rendezvényt, amit az Ady Endre Általános Mûvelõdési Központban szerveznek Nádudvaron február 28-án.

Õszbúcsúztató 2008-10-31 15:20:21

Összefogott néhány szórakozni vágyó és batyus bált szervezett Gáborjánban. A részleteket itt megtudhatja!

« 1. oldal »