2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

A rendõrök két fiatalembert vettek bûnügyi õrizetbe és kezdeményezték elõzetes letartóztatásukat.

A helyi rendõrök elfogták azt a 49 éves férfit, aki Egyeken bántalmazta a sértettet.

A berettyóújfalui rendõrök elfogták azt a csökmõi férfit, aki a gyanú szerint súlyosan bántalmazta élettársát.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás bûntette miatt vádat emelt a Hajdú-Bihar Megyei Fõügyészség az ellen a büntetlen elõéletû vámospércsi férfi ellen, aki a barátnõjével kapcsolatot létesítõ férfit féltékenységbõl agyonverte, majd a bántalmazást követõen a sértett több értéktárgyát eltulajdonította – tudatta dr. Pocsai Edit megyei fõügyész.

A debreceni rendõrök bíróság elé állítást javasolnak egy helyi nõvel szemben, aki a megalapozott gyanú szerint fejbe ütött egy férfit.

Súlyos testi sértés bûntette miatt emelt vádat a Debreceni Járási Ügyészség az ellen a 36 éves debreceni férfi ellen, aki ittas állapotban többször is bántalmazta élettársát.

Kerepesen egy férfi megverte idõs nõrokonát, majd meggyújtotta mellette az ágynemût, és magára hagyta az asszonyt. A 78 éves asszony füstmérgezésben halt meg.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 11 személyt fogtak el, közülük 10 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Csoportosan elkövetett garázdaság gyanújával vettek õrizetbe vasárnap három férfit Pocsajon, akik bántalmaztak egy autóst, miután az megállt segíteni az autójának hajtó biciklis gyereknek.


Nõt vertek Komádiban2013-05-05 17:25:25

Nõt vertek Komádiban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. április 11-én 4 személyt fogtak el, 22 személyt állítottak elõ a rendõrök, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

 

Biharkeresztes – Személyi szabadság megsértése és más bûncselekmények miatt õrizetbe vettek a napokban egy 33 éves budapesti férfit a rendõrök Keresztesen.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság rendõrei rablás bûntett megalapozott gyanúja miatt õrizetbe vettek egy 23 éves és egy 18 éves furtai férfit.

Azt állítja két roma iskolás, hogy a hajdúböszörményi Veres Ferenc Szakiskola egyik tanára minden ok nélkül bántalmazta õket. Az iskolában kivizsgálják az esetet.

Eszméletvesztésig verték2010-05-06 18:10:28

Apa és fia támadta meg a férfit. Ököllel ütötték a fejét, majd fiatalabb támadója a farmernadrágja zsebébõl kivette a pénztárcáját, és a benne lévõ több, mint 20.000 forintját magához vette.

Megverte, majd felgyújtotta élettársát egy férfi kedden kora reggel egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tanyán. A nõ ruhája lángra lobbant, de a férfi eloltotta a tüzet. Az asszony súlyosan megsérült, kórházban van.
Elájult, megsérült a feje, az orra és a szája is annak a 14 éves fiúnak, akit egyik társa vert meg a vajszlói iskolában. A fiút állítása szerint nem elõször bántotta a nagyobbik fiú.

A férfiak rátámadtak az asszonyra, összeverték és a pénzét követelték. Végül a lakásból elrabolták az idõs nõ nyugdíját valamint magukkal vitték a házban talált hurkát, kolbászt, és szalonnát is.

« 1. oldal »  Következő »