2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Öt békéscsabai szurkolót hallgattak ki gyanúsítottként a debreceni rendõrkapitányságon azután, hogy pénteken a vendégdrukkerek „megindulása” miatt meg kellett szakítani a DVSC-Békéscsaba nõi kézilabda mérkõzést a Hódosban.

Több vidéki városban tüntettek kedd este a Szabad oktatást! és az Egymillióan az internetadó ellen Facebook-csoportok budapesti demonstrációjához csatlakozva.

Elkészült Békéscsabán a gasztroturisztikai CsabaPark, az önkormányzat uniós támogatás segítségével 1,35 milliárd forintból valósította meg a csabai kolbász hagyományait ápoló létesítményt, amelyet az önkormányzat és a kivitelezõ csütörtökön mutatott be.

Megújul a békéscsabai vasútállomás és környéke 35 milliárd forintból, a beruházást az Új Széchényi Terv keretében uniós támogatásból finanszírozzák. A kivitelezési munkálatok a napokban kezdõdtek el és 2015 decemberében fejezõdnek be - jelentette be pénteken Békéscsabán, a vasútállomás épületében tartott sajtótájékoztatón a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztõ (NIF) társaság kommunikációs vezetõje.

Mintegy ötezer kilogramm húsból készült friss kolbász szombaton délelõtt a Csabai Kolbászfesztiválon, ahol ötszáz csapat versenyzett.

Nívódíjjal tértek haza2011-08-22 10:33:16

 

Csökmõ Nagyközségi Önkormányzat

4145 Csökmõ, Kossuth utca 109. sz.

Tel: 06-36-54/443-601


Az ifjúsági zenekarok nívódíját kapta meg a Csökmõi Ifjúsági Fúvószenekar a Békéscsabán megrendezett XXV.Nemzetközi Zenei Ifjúsági Találkozón (közismert nevén ZENIT-en) augusztus 18-án. Döge Csabát, a zenekar karnagyát pedig három év után ismét a kiváló karmester díjjal ismerte el a szakmai zsûri.


Körösszegapáti – Tanév végéhez közeledve a pedagógusok több lehetõséget biztosítanak arra, hogy a gyermekek tanúbizonyságot tehessenek megszerzett tudásukról.

A Csökmõi Tücsökzenekar két, a Csökmõi Ifjúsági Fúvószenekar egy díjat hozott a Nemzetközi Fúvószenekari Találkozóról, amit immár huszonnegyedik alkalommal rendeztek meg Békéscsabán.

Nem sok idejük van a pihenésre a Csökmõi Ifjúsági Fúvószenekar és a Csökmõi Tücsökzenekar tagjainak mostanában.

Mikulás maskarába bújt férfi rabolt ki egy lottózót szombat este Békéscsabán. A rendõrség nagy erõkkel keresi a támadót, aki egy világos színû Ladával menekült el.
« 1. oldal »