2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Sokan nem is gondolnánk arra, hogy milyen hibákat követünk el a fürdõszobában nap, mint nap.

Míg néhány évvel ezelõtt a nanotechnológia tudományos fantasztikumnak számított, addig mára a jelentõs tudományos felfedezéseknek és folyamatos innovációnak köszönhetõen, a mindennapi élet része lett. Ennek a fejlõdésnek köszönhetõ, hogy a nanotechnológiával történõ fürdés bárki számára elérhetõvé vált!

Az ezüst, az a csodálatos és rendkívül hatásos, természetes kincsünk, ami nélkülözhetetlen a gyógyászat, a kozmetika és a bõrápolás legtöbb területén. Évezredek óta védi a családokat, szépíti a nõket. A nanotechnológia rohamos fejlõdése új perspektívát nyitott az ezüst számára.

Az eredményes hatású természetes bõrfiatalítás, bõrápolás iránti kereslet ugrásszerûen megnõtt az utóbbi néhány évben. Ezt az igényt felismerve egyes nanotechnológiai kutatók figyelme az újból felfedezett nemesfémre, az ezüstre irányult, melynek õsidõk óta ismert az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása.

Ha szeretnél gyorsan megszabadulni a plusz kilóktól, adj egy löketet anyagcserédnek a leghatékonyabb õszi villámdiéták segítségével.
« 1. oldal »