2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 


Berettyóújfalu – Elõre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bûntett megalapozott gyanúja miatt tett vádjavaslatot az ügyészség felé a rendõrség azzal a 27 éves asszonnyal szemben, aki a nyomozás szerint tavaly februárban megszurkálta, gyúlékony anyaggal leöntötte, majd lángra lobbantotta 31 éves férjét berettyóújfalui házukban.

Szombat hajnalban Derecskén a Köztársaság útján egy pénzintézmény bank-automatáját próbálták meg ismeretlen tettesek kifosztani.

Tõrrel rabolta ki a bankot2010-02-23 19:45:29

Egyre több a betörés Debrecenben.A megyeszékhelyen az átlagos zsákmány értéke 100 ezertõl egymillió forintig terjed.

Szerdán délelõtt fél tíz körül egy sötét ruhás, símaszkos férfi fegyverrel kényszertette a mikepércsi Hajdú Takarékszövetkezet munkatársait a pénz átadására, akik ezt meg is tették. Olvasson tovább a cikkbõl megtudhatja mennyit zsákmányolt az elkövetõ!

© Illusztráció

Két millió forint nyomravezetõi díjat ajánlott fel Fejér megye rendõrfõkapitánya, miután csütörtök éjjel fegyveresek próbáltak meg kifosztani egy páncélautót az M1-es autópályán.

... a nõ kezét egy hosszabbító kábelével összekötözték, berakták õt a fürdõszobába, majd aranyékszerekkel, videókamerával, valamint önvédelmi gáz- és riasztófegyverrel távoztak a rablók.  Elkapták õket!

Marian Cozma kezdte a lökdösõdést február 8-án abban a veszprémi diszkó- ban, ahol a verekedés után megölték - állítja az egyik gyanúsított ügyvédje.

A bûncselekmény-sorozat feltételezett elkövetõit már jó ideje ismerte, és maga ajánlotta õket a szórakozóhelyek vezetõjének figyelmébe. Az egyik férfi a Perényi1 pultosa, akit poligráfos vizsgálat alá vetettek.

A férfi ütlegelte és fojtogatta az asszonyt, majd lefektette ágyába. Szombaton pedig nem tudta felébreszteni. Az igazságügyi orvos szakértõ véleménye szerint a 49 éves nõt megfojtották.
Trükkös tolvajok nyomában2009-08-12 15:35:37

© Illusztráció: nappali nyugalom a Piac utcán

A férfi a utcán haladt a Nagytemplom felõl a Városháza irányába a páros oldalon hajnali fél négykor, amikor hangos szóváltásba keveredett a Városháza villamosmegállóban várakozó 3 fõs társaság egyik tagjával.

Az általa csak látásból ismert fiatalok beültették az autójukba, elvitték a csónakázó tó közelébe, ott levetkõztették, bántalmazták.

A fiú és egy másik fiatal között veszekedés robbant ki, ami verekedésig fajult.

Ellopták Jacko orrát?2009-07-27 14:37:46
« Előző « 3. oldal »  Következő »