2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

Ismét hajdúszoboszlói nyugdíjasoknak tartott elõadást a bûnmegelõzési tanácsadó.

A felelõs internethasználatra figyelmeztet az Országos Rendõr-fõkapitányság (ORFK) Bûnmegelõzési Osztályának vezetõje.

Két debreceni oktatási intézményben is elõadást tartott a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztályának munkatársa az internethasználat veszélyeirõl.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársa tájékoztatót tartott a debreceni polgárõröknek az idõsek védelme érdekében.

A debreceni Waldorf Általános Iskola felsõ tagozatos diákjai 2015. március 3-án bûnmegelõzési elõadáson vettek részt.

A Debreceni Rendõrkapitányság épületébe látogatók az áldozattá válás kockázatának és az áldozatsegítõ szolgáltatások igénybevételének lehetõségeirõl kivetítõn kapnak tájékoztatást.

Több parkoló gépkocsin is egy a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztálya által készített figyelemfelhívó kiadványt helyeztek el a rendõrök Debrecenben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság kéri, hogy az ünnepi vásárlás közben is figyeljenek értékeikre.

Az egyik debreceni szakiskolában tartott bûnmegelõzési elõadást a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztályának vezetõje.

Újabb százötven településen vezetik be a bûnmegelõzési mintaprogramot.

Újabb százötven településen vezetik be a rendõrség, a polgárõrség és a Nemzeti Bûnmegelõzési Tanács közös bûnmegelõzési mintaprogramját – jelentette be Túrós András, az Országos Polgárõr Szövetség elnöke a programot elindító rendezvényen szombaton Budapesten.

Bûnmegelõzési rendezvényt tartottak a Nyíracsádi Mûvelõdési Házban 2014. június 30-án.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és a Nyíracsádi Önkormányzat együttmûködési megállapodásának keretén belül 2014. június 18-án az iskolai erõszak témakörében egyeztetõ fórumot tartottak.

A tanév utolsó D.A.D.A óráján a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság bûnmegelõzési elõadója a nyár veszélyeire hívta fel a figyelmét a Bocskaikerti Általános Iskola hetedikeseinek.

Százhetvenhét településen építenek ki térfigyelõ kamerarendszert a következõ hónapokban, 1,6 milliárd forint kormányzati támogatásból – jelentette be a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A Román Nemzetiségi Önkormányzat és a Görögkatolikus Egyházközség közös Együttmûködési Megállapodásának keretében megvalósuló programok – amelyek a templomfelújítással kapcsolatos pályázathoz kapcsolódnak – része volt az az elõadás, amelyet december 6-án tartottak a görögkatolikus templomban.

« 1. oldal »