2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Jármûvezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasolnak bíróság elé állítást két férfival szemben a püspökladányi rendõrök.

Baleset miatt lezárták a 47-es fõutat Tépe térségében szerda reggel - közölte a debreceni rendõrkapitányság hivatalvezetõje az MTI-vel.

A kórházi ellátás napi költsége 100 ezer és 1 millió forint közötti összegbe is kerülhet.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt tegnap este Debrecenben, a Szávay utca-Sörés utca sarkán, ahol a gyanú szerint a gépkocsit vezetõ férfi elhagyta a helyszínt, míg egyik utasa átülve a vezetõülésbe, magára vállalta a cselekményt.

Árokba hajtott egy személyautó Mikepércs északi határánál.

Négy esetben volt szükség tûzoltói beavatkozásra a tegnapi nap folyamán megyénkben. Két tûzesethez és ugyanennyi mûszaki mentéshez riasztották valamelyik tûzoltóegységet.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Derecske belterületén.

Egy szobával kevesebb2015-01-28 17:31:19

A nagyfiú kivételével minden családtag maradt a lakóház ép felében.

Tûzoltóautóval ütközött egy személyautó hétfõn dél körül a Mikepércsi úton.

Ittasan okozott súlyos közlekedési balesetet, vádat emelt az ügyészség.

Az egyik vádlott védte meg2015-01-13 16:27:35

Az események egy ideig az Olaszliszkán történt lincseléshez hasonlóan zajlottak.

Bûnösnek mondta ki a Berettyóújfalui Járásbíróság társtettesként elkövetett garázdaság és testi sértés bûntettében, illetve testi sértés kísérletében azt a három vádlottat, akik 2013. június 8-án Pocsajban rátámadtak egy autósra, mert elcsapott egy biciklizõ kisfiút. A gyermeknek nem esett komolyabb baja, az autós azonban orrcsonttörést, arc és fejzúzódást szenvedett.

Az utóbbi években folyamatosan csökken a kéménytüzek száma az országban - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Lakóháznak csapódott Mikepércs belterületén egy személyautó hétfõn, négyen megsérültek - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Hárman lettek rosszul a szén-monoxid miatt a hét végén, de sok más baleset is történt megyénkben.

A szilveszter óta eltelt néhány napban nyolc halálos közúti baleset történt - közölte a rendõrség hétfõn a honlapján.

Súlyos sérüléseket szenvedett az a gyalogos, akit egy útszórást végzõ hótoló sodort el vasárnap este a Vámospércsi úton.

A mûszaki mentés idejére a Szabó Lõrinc utcát teljes szélességében lezárják.

Szorult helyzetbe került emberekhez siettek a katasztrófavédelem munkatársai a napokban.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, akik közül 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 7 fõt állítottak elõ, közülük 1 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Jelentõs mennyiségû ónos esõ hullott és fagyott az utakra megyénkben péntek este.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 16 fõt állítottak elõ, közülük 4 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

Három személyt tetten értek, huszonkettõt elõállítottak a rendõrök megyénkben az elmúlt huszonnégy órában. Az egyenruhásoknak összesen három közúti közlekedési baleset helyszínén kellett intézkedniük, amelyek közül egy súlyos, kettõ könnyû sérüléssel végzõdött.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 22 fõt állítottak elõ, közülük 15 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely súlyos sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 2 személyt fogott el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendõrök 17 személyt állítottak elõ, köztük 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

« Előző « 3. oldal »  ... 15 Következő »