2024. április 16. Kedd, Csongor.
 

Farkasék otthona tönkrement, de ki mivel tud, segít, így egy hét múlva visszaköltözhetnek.

Az õszi szüreti idõszak közeledtével a mustgáz veszélyére hívja fel a figyelmet az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság (OKF), amelynek adatai szerint átlagosan évi ötven alkalommal riasztják mustgázzal kapcsolatos balesetekhez a tûzoltókat.

Külföldön is számíthat segítségre aki magyar casco biztosítással rendelkezik és a kocsijával külföldön szenved – saját hibájából – balesetet, de annak mértéke korlátozott – közölte a genertel.hu direkt biztosító az MTI-vel.

Személyautóval ütközött egy vonat a Hajdú-Bihar megyei Sárándnál szerda este. Az autóban utazók közül egy ember életveszélyes sérülést szenvedett.

Mezõpeterd – Egy közel négytonnás tekercs okozott közlekedési fennakadást Mezõpeterd belterületén a 42-es számú fõúton.

A Debrecenbõl kapott bútorok többségét félretették a hatgyermekes családnak.

A sofõr rosszulléte miatt árokba hajtott egy huszonöt embert szállító menetrend szerinti autóbusz a 4-es fõút Hajdúhadház és Bocskaikert közötti szakaszán szerda délután. A balesetben egyik utas sem sérült meg, a jármû vezetõjét kórházba vitték – közölte honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Nõtt a munkabalesetek száma tavaly Magyarországon: összesen 17 222 munkavállaló szenvedett balesetet a munkavégzéssel összefüggésben, míg egy évvel korábban 17 025 esetet regisztráltak, ez 1,2 százalékos növekedésnek felel meg – derül ki a Nemzeti Munkaügyi Hivatal munkavédelmi és munkaügyi igazgatóság munkavédelmi fõosztálya összesítésébõl.

Égett a nádas Derecskén2014-04-22 17:34:28

Hétfõn körülbelül fél 6 elõtt kigyulladt Derecskén a horgásztõ melletti nádas.

Terepjáró döntött ki egy gázcsonkot a Bagosi úton Hosszúpályiban.

Felborult egy traktor Hajdúböszörményben vasárnap este, vezetõje a helyszínen meghalt – közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Kerékpárost gázolt halálra egy mezõgazdasági vontató szerdán reggel a hajdú-bihari Esztáron – közölte a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Köztisztelet övezte azt a két orvost, akik a hétvégén életüket vesztették.

Sokan csúsztak árokba2014-01-25 20:00:59

A havazás miatt nehezen járhatóvá és csúszóssá vált utakon egymást érték a kisebb balesetek szombaton Hajdú-Biharban. Súlyos baleset szerencsére nem történt. Sok autós viszont segített az elakadt másiknak – közölte a megyei katasztrófavédelem helyettes szóvivõje.

Robbanás Tépén2013-11-15 08:32:42

Két idõs ember könnyebben megsérült, egy melléképület összedõlt.

Halálos közlekedési baleset történt 2013. november 5-én 7 óra 55 perc körüli idõben a 4805. számú úton.

Ketten súlyosan, egy fõ pedig könnyebben sérült abban a balesetben, amely hétfõn késõ délután történt a 47-es számú fõúton Sáránd és Derecske között.

Halálos baleset a 47-esen2013-11-03 20:01:06

Halálos közúti közlekedési baleset történt a 47. számú fõúton. A rendõrök teljes útzár mellett helyszíneltek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 15 személyt fogtak el, közülük 14 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján.

Tûzben meghalt egy férfi Konyáron hétfõ hajnalban – közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivõje az MTI-vel.

A helyszíni szemle idejére a rendõrök a Létai utat lezárták és a forgalmat elterelik.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 11 személyt fogtak el, közülük 8 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Két kamion ütközött.

Botokkal és vascsõvel támadtak a garázdák – Rendõrségi hírek Hajdú-Bihar megyébõl
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten a rendõrök. Az egyenruhások 31 fõt állítottak elõ, közülük 14 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.
« Előző « 5. oldal » 10 11  ... 15 Következő »