2018. június 19. Kedd, Gyárfás, Zóra.
 

A szolgálatot ellátó rendőrök a tegnapi nap folyamán 3 személyt értek tetten bűncselekmény elkövetésén, és összesen 20 személyt állítottak elő.

Ha mégis megtörténik a vaddal a szerencsétlen találkozás, mi a teendő, és ki fizet kinek?

A húsvéti ünnepek időszakában, valamint az azt megelőző napokon országos szintű fokozott közúti ellenőrzésekre kerül sor.
Magyarország – A húsvéti ünnepek időszakában, valamint az azt megelőző napokon országos szintű fokozott közúti ellenőrzésekre kerül sor. A cél: az ittas állapotban történő járművezetés visszaszorítása, a forgalom segítése, és a közlekedésbiztonság javítása.

Sok volt a baleset2009-12-17 14:00:34

Szerda estig közel húsz esetben kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak árokba csúszott vagy más módon közlekedési balesetet szenvedett autósok miatt.

Tovább javult a közlekedésbiztonság, a tavalyi év első tíz hónapjához képest idén is csökkent a halálos és a súlyos sérüléssel járó közlekedési balesetek száma...

Az walesi rendőrség "véresen brutális" kampányfilmben igyekszik a felelőtlen tinik értésére adni: az életükkel játszanak!

Kórházba kellett szállítani azt a motorost, aki egy külföldi rendszámú autóval ütközött össze hétfőn kora hajnalban a 47-es úton, Sáránd és Derecske között.

Két mikrobusz és egy terepjáró karambolozott kedden kora délelőtt a 4-es úton, Hajdúszoboszló és Kaba között a Keleti-főcsatorna hídjának közelében.

Rázuhant egy hídelem az M3-autópályára a gödöllői lehajtó átépítésénél. A sztrádára esett szerkezet miatt a sztrádaszakaszt lezárták, az autósokat mindkét irányban elterelik.

Tömegbe hajtott egy autós2009-07-20 14:33:08

Saját vadászfegyverével lőtte főbe magát Siófokon egy helybéli vadász.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!