2024. április 23. Kedd, Béla.
 

A megnövekedett ügyfélforgalom miatt a CIB a gördülékeny ügyintézés érdekében azt javasolja érintett ügyfeleinek, hogy a bankfiókban történõ készpénzkifizetés helyett az átutalást válasszák, így gyorsabban juthatnak hozzá az elszámolás után visszajáró pénzösszeghez – olvasható a CIB Csoport kedden az MTI-hez eljutatott sajtóközleményében.

A K&H Bank március második felében a lízinges ügyfelekkel kezdte meg az elszámoló levelek kiküldését, a CIB Bank pedig jövõ héten kezdi a tájékoztatók kiküldését – közölték a pénzintézetek az MTI érdeklõdésére.

A Fõvárosi Ítélõtábla helybenhagyta az elsõfokú bíróság ítéletét a CIB Banknak, valamint a Merkantil Váltó és Vagyonkezelõ Bank Zrt.-nek, és a Merkantil Car Gépjármû Lízingnek a magyar állam ellen indított, forintalapú szerzõdésekkel kapcsolatos pereiben.

A CIB Banknál az elmúlt idõszakban jelentõsen megnõtt az érdeklõdõ ügyfelek száma a korábbi hónapok átlagához képest, és várhatóan az elszámolási tájékoztatók kiküldését követõen ez még inkább jellemzõ lesz, míg a K&H-nál a héten nem nõtt észrevehetõen az érdeklõdés, de leginkább telefonon keresik a bankot - közölte a két pénzintézet az MTI érdeklõdésére.

« 1. oldal »