2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Két súlyosan beteg földesi gyermeken segítettek mindazok, akik rajthoz álltak pénteken Földesen, az elsõ jótékonysági autóversenyen.

A berettyóújfalui rendõrkapitányság baleset megelõzési céllal bemutatót tartott. Egy biztonsági öv szimulátor segítségével demonstrálták ugyanis a biztonsági öv használatának fontosságát.

Három új kalászos gabonafajtát mutatott be szerdán a Debreceni Egyetem Agrártudományi Központjának Karcagi Kutatóintézete.

Technikában, együttmûködésben, szaktudásban egyaránt felkészült a legkülönbözõbb katasztrófahelyzetek esetén az emberélet, az anyagi érték mentésére, a lakosság ellátására, a kártételek csökkentésére, továbbá a keletkezett károk felszámolására a Magyar Honvédség 5. Bocskai Lövészdandárja – errõl tartott bemutatót a dandár kedden a hajdúhadházi kiképzõbázisán.


Hajdúnánás – A Hajdú-Bihar Megyei Polgárõr Szövetség elnöksége június 9-én szombaton tartotta meg a XX. Megyei Polgárõr Napját a hajdúnánási Sportpályán.

Torta bemutató és vásár2009-11-23 08:53:19

Torta bemutató és vásár volt Csökmõn, az Edina Cukrászdában november 21-én délelõtt. A rendezvényre sok érdeklõdõ ellátogatott.

Debrecen – Kiállítás, szakmai konferencia, valamint vásár és bemutató várja az érdeklõdõket a hét végén a nemzetközi fazekasfesziválon, amelyet immár hatodszor rendeznek meg a cívisvárosban.

« 1. oldal »