2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Konferenciával zárta közös pályázatát Berettyóújfaluban a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és az AVP Hungary Közhasznú Egyesület.

Lopott tyúkok2014-11-11 09:45:51
Berettyóújfalu – Feldolgozásra elõkészítve kapta vissza ellopott tyúkjait a csökmõi nõ.

Sajtóközlemény

2013.08.23.

Az iskolakezdéshez kapcsolódó

közlekedésbiztonsági teendõkrõl, a gyermekbalesetek megelõzésérõl

Nyugdíjának fejében szállást és ellátást ígért, de késõbb munkavégzésre kényszerítette a 63 éves férfit az a konyári gyanúsított, akit õrizetbe vettek a nyomozók.

Kivágták a fáját, majd megverték – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
Debrecen – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. április 3-án 1 személyt fogtak el és 22 személyt állítottak elõ a rendõrök, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt. Megyénk közútjain 2 súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság csoportos garázdaság bûntett elkövetése miatt nyomozást indított három toldi férfi ellen, akik április 3-án délelõtt a toldi Táncsics utcában bántalmaztak egy helyi férfit.

Lopás az orvosi rendelõben2013-03-09 14:05:20

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság munkatársai egy fiatal lányt azért vettek szabálysértési õrizetbe, mert egy orvosi rendelõbõl lopott. A  szabálysértési õrizetbe vett személyt 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.


 

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Berettyóújfalui Rendõrkapitányság

Hivatala

4100 Berettyóújfalu, Kossuth u. 17-19.

Tel.: 54/402-024 Fax.: 54/402-116 BM Tel.: 32/52-10 Fax.: 32/52-21

e-mail: [email protected]

 

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság ügyeletére hajnalban érkezett telefonon bejelentés, hogy Hencidáról egy istállóból ismeretlenek hámokat és hajtószárakat loptak el.

Egy 61 éves nõ eltûnésérõl érkezett bejelentés a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Rézmûves Csaba eltûnése ügyében.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Biharkeresztesi Rendõrõrsének járõrei kedd este elfogták Nagykerekiben egy rablás elkövetõjét, aki az elfogása elõtt közvetlenül baromfikat tulajdonított el egy családi ház udvaráról.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat az alábbi személyek eltûnése ügyében, és a lakosság segítségét kéri a megtalálásuk érdekében.

Eltûnt személyt keresünk!2012-05-24 10:07:27

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat az alábbi személyek eltûnése ügyében, és a lakosság segítségét kéri a megtalálásuk érdekében.

A berettyóújfalui rendõrkapitányság a húsvéti ünnepek idõszakában is fokozottan ellenõrzi a közlekedõket, amelynek legfõbb célja az ittas, valamint az agresszívan közlekedõ jármûvezetõk kiszûrése - rendõrségi közlemény.

Derecske – Cssütörtökön délután egy 68 éves idõs derecskei hölgy tett bejelentést a Derecskei Rendõrõrsön, miszerint õt a délelõtt Derecske, Zrínyi utcán egy általa ismeretlen nõ kerékpárral megközelítette, majd a kezében lévõ táskát ki akarta rántani. A rántástól az idõs asszony elesett, de ekkor az elkövetõ a kerékpárját ellökte és a sértettre vetette magát, azonban a táskát nem sikerült megszereznie. A sértett segítségért kiáltott, így az elkövetõ elmenekült. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

« 1. oldal »