2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A helyi rendõrök elfogták és õrizetbe vették azt a három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint betörtek egy presszóba.

A helyi rendõrök elfogták és õrizetbe vették a 23 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy boltba Hosszúpályiban. A bíróság elrendelte a gyanúsított elõzetes letartóztatását.

A püspökladányi rendõrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint egy kabai házból bútorokat és egyéb tárgyakat tulajdonított el.

A rendõrség kéri, hogy még akkor is tartsuk zárva a bejárati ajtót, ha otthon vagyunk.

Tetten érték a betörõt2015-03-06 11:04:52

A rendõrök elfogták azt az 51 éves férfit, aki a gyanú szerint betört egy debreceni családi házba.

A biharnagybajomi rendõrök elfogták azt a 30 éves férfit, aki a gyanú szerint betört egy helyi ingatlanba.

A nyomozók elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint betörtek egy debreceni családi házba.

A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a 39 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint összesen 10 családi házba tört be Debrecenben.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság eljárást folytat rablás bûntett és más bûncselekmények elkövetése miatt egy fiatalkorú fiúval szemben.

Benzint, fûkaszát loptak2014-11-19 08:49:11

Bíróság elé állítást javasolnak a hajdúszoboszlói rendõrök három helyi férfi ellen.

A debreceni rendõrök három férfit fogtak el, akik a gyanú szerint betörtek egy házba.

„Humánus” rablók: a beteg, idõs férfit nem kötözték meg eléggé…

A berettyohir.hu szerkesztõsége nem hivatalos forrásból értesült arról a sajnálatos tényrõl, hogy az elmúlt 2 hétben éjszakánként tipikus zártöréses módszerrel jutottak be elkövetõk néhány lakásba, ahonnan jellemzõen készpénzt, mûszaki cikkeket tulajdonítottak el. A rendõrség munkatársaitól annyit sikerült megtudnunk, hogy nyomozás folyik az ügyben, a hivatalos tájékoztatást csak késõbbre ígérték. Addig is szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét: fokozottan vigyázzanak értékeikre!

Tetten érték õket…2012-03-16 10:11:09


Kedden délután a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság vett õrizetbe egy 24 éves komádi férfit akit tetten értek dolog elleni erõszakkal kisebb értékre elkövetett lopás bûntett elkövetésén.

Elfogták a rendõrök azokat a férfiakat, akik kétszer törtek be egy körösszakáli boltba. A két férfi jelenleg bûnügyi õrizetbe van. A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya kezdeményezte elõzetes letartóztatásukat.

Egymillió forintnyi értéket vitt el két álrendõr egy idõs tatabányai asszonytól péntekre virradóra.

Egyre több a betörés Debrecenben.A megyeszékhelyen az átlagos zsákmány értéke 100 ezertõl egymillió forintig terjed.

Tolvaj járkált Darvason2009-03-13 21:29:57

Újiráz után most egy másik kis bihari településen garázdálkodott valaki. A minap egyik éjszaka Darvason történtek betörések.

Hivatalosan meg nem erõsített, lakossági információ szerint betörtek az újirázi polgármesteri hivatalba.

Állampolgári bejelentés alapján érték tetten a berettyóújfalui Rendõrkapitányság járõrei azt a helyi fiatalembert, aki 2009. január 12-én éjszaka egy a város belterületén lévõ lakatlanházba és annak garázsába ablakbetörés, valamint lakatpánt lefeszítés módszerével behatolt.

 

« 1. oldal »