2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Idén is sokan az utolsó napokra hagyják az szja-bevallás elkészítését, május 10-ig mintegy 1,7 millió érkezett az adóhatósághoz, miközben a hivatal idén is közel 4,5 milliót vár.

Május 20. a 2014. évrõl benyújtandó személyijövedelemadó-bevallások benyújtásának határideje; a közelgõ határidõre, valamint a várható ügyfélforgalomra tekintettel a bevallások beadásának elõsegítésére a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a bevallás utolsó hetében hosszított nyitva tartással áll az adózók rendelkezésére.

A magánszemélyek 2015. május 20-ig rendelkezhetnek befizetett személyijövedelemadójuk 1+1 százalékának valamely civil szervezet, illetve bevett egyház vagy kiemelt költségvetési elõirányzat részére történõ felajánlásáról.

Bevallási ajánlatok2015-04-30 18:31:05

Idén több mint 375 ezer adózó kérte a NAV közremûködését a személyijövedelemadó-bevallás elkészítésében.

A magánszemély az egyszerûsített foglalkoztatásból származó jövedelmét kizárólag abban az esetben köteles bevallani, amennyiben az így szerzett bevétele meghaladja a mentesített összeget.

Már csak bõ két napjuk maradt az adózóknak arra, hogy a május 20-i határidõig elkészítsék személyijövedelemadó-bevallásukat, ezt sokan a tavalyi évhez hasonlóan az utolsó pillanatokra hagyták.

Már csak szûk két hetük maradt az adózóknak arra, hogy a május 20-i határidõig elkészítsék személyi jövedelemadó (szja) bevallásukat; ezt várhatóan sokan idén is az utolsó pillanatokra hagyják, õket a NAV egyes ügyfélszolgálatai hosszított nyitva tartással várják majd.

Bajba kerül, aki nem fizet2013-09-28 20:16:01

Mintegy 90 ezer õstermelõ bevallását várja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

személyi jövedelemadó - illusztrációNégy hónap helyett hat hónap alatt, és 100 ezer forint helyett 150 ezer forint adókötelezettséget lehet pótlékmentesen, részletekben teljesíteni.

Így adózunk 2013-ban2013-01-20 17:49:17

Így adózunk 2013-ban
Budapest, 2013. január 20., vasárnap (MTI) – Ez évtõl változott a személyi jövedelemadó, a béren kívüli juttatások rendszere, a társadalombiztosítás, az illetékrendszer és az eljárási szabályok, ezek közül szemezget az adóhatóság honlapján közzétett tájékoztató.

Miskolc – Ne feledjük, május 21-éig kell postára adnunk az szja-bevallásunkat.


Debrecen - Hasznos tudnivalók a 2011. évrõl benyújtandó személyi jövedelemadó bevalláshoz.

Felhívás Berettyóújfalu Város Önkormányzatától

Tisztelt Berettyóújfaluban mûködõ Vállalkozások/Vállalkozók!

Van, akinek már csütörtökön be kell vallania, illetve be kell fizetnie a vagyonadót. Az Alkotmánybíróság határozata szerint ez már csak három vagyontárgy típust, a légi, a vízi és a nagy teljesítményû személygépkocsikat terheli.
« 1. oldal »