2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Újabb százötven településen vezetik be a rendõrség, a polgárõrség és a Nemzeti Bûnmegelõzési Tanács közös bûnmegelõzési mintaprogramját – jelentette be Túrós András, az Országos Polgárõr Szövetség elnöke a programot elindító rendezvényen szombaton Budapesten.


A pénzügyi tranzakciós illeték és a biztosítási adó bevezetésérõl is szavaz az Országgyûlés mai ülésén, amelyen további tizenkét másik elõterjesztést is elfogadhatnak a képviselõk. A Ház a héten tartja utolsó két ülését a nyári szünet elõtt, csütörtökön egyebek mellett a jövõ évi költségvetés fõ számainak elfogadásával érhet véget a nyári rendkívüli ülésszak.

Új lakás építéséhez, vásárlásához maximum 10 millió forint, használt lakás vásárlásához 5 millió forint államilag támogatott hitelt lehet januártól felvenni, ha a kormány elfogadja az Otthonteremtõ Tanácsadó Testület javaslatát - írja a Népszabadság szerdai száma.

A város képviselõ testülete döntött arról, hogy Berettyóújfalu településkártya néven olyan kártyarendszert vezetnek be, amely a városban lakóhellyel rendelkezõ polgároknak nyújt kedvezményt.

« 1. oldal »