2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A Zsuzsi vonat végállomásánál, a régi 14 méteres kilátó helyett 40 millióból építettek újat.

Barátságápolás, szomszédolás, vendégjárás – mindez a citeranyelvén népdallal fûszerezve.

Biharkeresztes – Iskola, pedagógusok, majd a családok kapcsolatépítése következhet.

A felzárkóztatás zászlóshajójának nevezte az Esélyt a bihari gyerekeknek projektet Kovács Zoltán, az Emberi Erõforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelõs államtitkára május 3-án, a Városházán tett látogatásakor.

Zarándokút Békésbõl, Bihar megyén át Nagyváradra
Második alkalommal indultak el, a mintegy 116 km-es zarándokút megtételével a Békés megyei Gyomaendrõdrõl Körösladány, majd a Hajdú-Bihar megyei Újiráz és Komádi települések érintésével Nagyváradra.

Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
Hírösszefoglaló a 2012. december 7-én történt eseményekrõl

Tizennegyedik alkalommal rendezték meg Biharkeresztesen a Bihar-Bihor Expot. 2011. április 15-én kiállítók standjaival népesült be a sportcsarnok.

Biharban jár Mesterházy2010-03-26 09:44:56

Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje Biharba látogat. Március 25-én, csütörtökön Püspökladányban tartott egy lakossági fórumot, a mai napon pedig Berettyóújfaluban jelenik meg. Híreink szerint - többek között - megnézi a nem régiben felújított Arany János Gimnáziumot is.

Bihari vizes élõhelyek rekonstrukciója és fejlesztése címen nyújtotta be a Bihar Közalapítvány második fordulóra élõhelyfejlesztéssel kapcsolatos pályázatát, melyet támogatásra érdemesnek ítéltek.

Az idei síszezonnak koránt sincs vége. Aki kedvet kapott a téli örömökhöz és az utolsó pillanatban keresi a megoldást egy néhány napos sítúrához többnyire a környezõ országok valamelyikében köt ki. A másik megoldás a hazai hosszúhétvége valamelyik síparadicsomban.  Egy-egy napos téli kikapcsolódásért sokan járnak át megyénkbõl Romániába.

  Hajdú-Bihar megyébõl érkezett fiatal pénzhamisítókat kapcsoltak le a Szeghalmi Rendõrkapitányság munkatársai szombaton.

Leader Program Biharban2009-02-03 12:01:10

A Bihar-Sárrét Összefogás akciócsoport számára - 2013-ig - több, mint 3 milliárd forint áll rendelkezésre.

A mûvelõdés hete Biharban2008-10-19 17:17:54

Báránd,Berettyóújfalu,Csökmõ, Földes,Kaba és Nagyrábé vesz részt azon a rendezvénysorozaton, amit a Bihari Népfõiskola szervezett október második felére. "A mûvelõdés hete - a tanulás ünnepe" címet viselõ program lényegében az élethosszig tartó tanulás megünneplése.

« 1. oldal »