2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Egy egyeki általános iskola felsõ tagozatos diákjai mérték össze közlekedéssel kapcsolatos tudásukat a „Gondolkodj Egészségesen!” címû projekt keretében.

Az összes tavalyi közúti baleset 4 százalékában voltak motorosok érintettek.

A gyerekek tudatosságának növelése a célja annak a 100 millió forintos közlekedésbiztonsági pályázatnak, amelyet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal (Klik) és a Közlekedéstudományi Intézettel (KTI) együttmûködésben hirdetett meg általános iskolák számára.

Kis része tartja fontosnak, hogy legyen pokróc, vagy egy zsák homok a kocsiban.

A biztonság egyik alapkövetelménye a gumik kifogástalan állapota.

Szánjon rá idõt, megéri!2014-12-03 13:17:52

Döntsön még idõben adatai felhasználásáról, s késõbb nem éri kellemetlen meglepetés.

Az adventi idõszak sok veszélyt rejt magában, mivel az ünnep elõtti készülõdésben és karácsonykor is mécsesekkel, gyertyákkal teszik hangulatosabbá az emberek lakásaikat.

Biztonságban a strandon2014-07-24 16:12:13

A pihenni és kikapcsolódni vágyók értékeire és biztonságára rendõrök is vigyáznak a hajdúszoboszlói strandon.

Az internetszolgáltatók honlapjáról letölthetõ díjmentes szûrõszoftverek mellett már egy új weboldal is segít abban, hogy a gyerekek könnyedén elsajátítsák az élményteli, tudatos és biztonságos internetezés alapjait.

A hat nyertes szinte egyöntetûen úgy gondolja, a központi helyek mellett a be- és kivezetõ utakat is figyelik.

Kerékpárosok figyelem!2014-06-04 09:08:31

A Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelõzési Bizottság a biztonságos közlekedés és a balesetek megelõzése érdekében néhány jó tanáccsal szolgál a kerékpárosok részére.

A gyakorivá vált halálos kimenetelû balesetek miatt egyre szigorúbb a hatóság.

KRESZ-FESZT Debrecenben2013-09-27 08:58:11

Játszva tanulhatták a közlekedés szabályait a debreceni kisiskolások.


A házi WLAN hálózatok ritkán maradnak a négy fal között. Francia kutatók ennek orvoslására speciális papírból árnyékolót fejlesztettek ki.


Megújultak a szivattyútelepek és a belvízcsatornák egynegyede.

A település vezetõi gondoskodnak arról, hogy az itt élõ emberek minél nagyobb biztonságban érezzék magukat.
Pályázat segítségével sikerült a község utcáin, központi helyeken, térfigyelõ kamerákat és elhelyezni.
Három halálos baleset, 345 ittas vezetõ, 87 bevont jogosítvány - ez a mérlege a rendõrség húsvéti fokozott ellenõrzésének hétfõn kora délutánig.

A sorompóknál várakozó jármûvezetõk figyelmét szóban és szórólapokkal is felhívták a fokozott balesetveszélyre, annak következményeire... Hol érdemes vigyázni?

A szerkezet 1,5 km-es távolságról 2km/h pontossággal méri a közlekedõ vagy távolodó jármûveket, a sebességet túllépõkrõl pedig azonnal felvételeket készít. Nézze meg mit mond Debrecen rendõrkapitánya az éjjeli traffipaxról!

Fokozott közúti ellenõrzést tart a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság. Mikor és hol érdemes figyelni? Kattintson a legfrissebb információkért!

Fokozott ellenõrzést tartottak a rendõrök a hétvégén Hajdú-Bihar megyében.

Az új mobil lézeres sebességmérõ készülék automatikus, infra rendszerrel felszerelt, éjszakai üzemmódban is mûködik! A készülék több mint 1,5 km távolságról, 2 km/h pontossággal mér! Mely településeken találkozhatunk ilyennel? Hány van belõle?

« 1. oldal »  Következő »