2024. április 16. Kedd, Csongor.
 

Újabb információk szivárogtak ki a Moto G 3-ról. A telefon erõsebb processzort kap, mint azt a korábbi pletykák sugallták.

Riói énekmûvész Biharnagybajomban
Biharnagybajom – A zene évszázadokat és kontinenseket fogott át szombaton koraeste Biharnagybajom õsi református templomában.

A Richter-skála szerinti 6,3-as erõsségû földregés rázta meg hétfõn a Brazília és a Peru között határvidéket - közölte az Egyesült Államok Földtani Intézete, ...
A legfrissebb adatok szerint már majdnem 250 halottja van a földcsuszamlásokat és áradásokat okozó heves esõzéseknek Rio de Janeiro város környékén - közölték szerdán brazil tisztségviselõk.
Meghalt az egyik kislány a márciusban szétválasztott brazil sziámi párból - közölte hétfõn az operációt végzõ orvoscsoport vezetõje. A bejelentés szerint az egyéves Maria Luiza szervezete nem tudott megbirkózni a megterhelõ mûtét hatásaival.
További túlélõk után kutatnak a mentõcsapatok az elárasztott és sárlavinák által sújtott Brazíliában. Az áldozatok száma eközben elérte már a 145-öt, ráadásul ebbe nem számolták bele a hatóságok azt a hatvan embert,
« 1. oldal »