2024. április 19. Péntek, Emma.
 

A debreceni rendõrök visszaadták a tulajdonos részére az ellopott elektronikai eszközöket és egy fülbevalót.

Rosszul végzõdött a buli2015-01-23 12:22:33

A debreceni rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 21 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint egy szórakozóhelyen lefejelt egy lányt.

Retro majális Csökmõn2014-04-30 08:44:40

Retro majálisi batyus buli várta a mulatni vágyókat április 26-án, szombaton a csökmõi Faluházba. A talpalávalót egész éjjel a berettyóújfalui Rokkó Band Zenekar szolgáltatta.

Mindenki találgatott, ki lehet a jelmez alatt. Kacagás, móka, mulatság jellemezte a csökmõi Faluház és Könyvtár által szervezett Farsangi batyus bulit, ami február 23-án zajlott. A tizenhét maszka közül öttagú titkos zsûri döntött a legszebbrõl, legcsúnyábbról és a legötletesebbrõl, akik értékes ajándékcsomagot kaptak. A többiek jutalma egy-egy nyalóka volt. Az asztalokat a résztvevõk saját maguk töltötték meg finomságokkal, hiszen a batyus buli lényege, hogy mindenki azt eszik, iszik, amit otthonról hoz. A hajnalig tartó fergeteges tánc alá a talpalávalót a Megafon Zenekar szolgáltatta.

Hamisítatlan késõ nyári idõ fogadta azokat a közel s távoli vendégeket, akik eleget tettek a váncsodi õszköszöntõ fesztiválra szóló meghívásnak, s kilátogattak a református templom melletti rendezvénytérre.

Az amerikai énekesnõ, Madonna londoni szomszédjai nem repestek az örömtõl, amikor a popdíva ingatlanából éktelen bulizás zaja zavarta meg nyugalmukat.

Szerdán indul a Nagyerdõn a nyár kihagyhatatlan debreceni bulija, a Campus Fesztivál. A rendezvény idejére esõ nem, kétszáznál több program azonban várható.

Summer Opening Party2009-06-10 10:59:19

Debrecen legnagyobb szabadtéri party-sorozata a Nagyerdei strandon!

Lindsay Lohan úgy tûnik kezd kigyógyulni a szerelmi bánatból, ugyanis a napokban elterjedt hírek szerint újabb DJ csajra vetette rá magát: a felettébb szexi Lauren Pope-ra.

FIATALOK HÉTKÖZNAPJAI2008-12-30 11:56:08
« 1. oldal »