2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Az idegen zsoldból élõ „civil jogvédõk” külföldi finanszírozása miatt fennáll az a nemzetbiztonsági veszély, hogy idegen kezekbe kerülnek állami adatok, ezért helyesli a CÖF a közérdekû adatkérés törvényi korlátozását. A jogvédõk eközben nemzetközi fórumon tiltakoznak a szigorítás ellen.

A békemenetet szervezõ Civil Összefogás Fórum és a CÖKA kuratóriumának tagjai egyenként 100.000 forintos hozzájárulással, reklámfilmmel megkezdik a polgárok figyelmének felhívását a zöldhatárzár mielõbbi létrehozásának szükségességére.

A „szerzõdési ajánlatot” a CÖF az új kormány jövõ heti megalakulásakor szeretné átadni Orbán Viktornak, könyvesboltokban nem lehet majd kapni, a szellemi honvédõk, a CÖF szervezetei és a Civil Együttmûködési Tanácskozás határon túli szervezetei kapják majd kézhez.

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) szerint a 2002 és 2010 közötti kormányok alatt veszteség érte a nemzeti vagyont, a CÖF a felelõsség feltárása érdekében a médián keresztül a nyilvánossághoz fordul. A fórum pénteki budapesti sajtótájékoztatója után Csizmadia László alapító azt is elmondta, hogy március 15-ére várhatóan újra békemenetet hirdetnek.

Félezer magyar indult a hétvégén Krakkóba, hogy rész vegyen a lengyel függetlenségi nap eseményein - jelentette be az egyik csoport indulása elõtt Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum alapítója, a CÖKA elnöke.

« 1. oldal »