2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A 0. napon még nem üzemel minden programhelyszín, de a zenei felhozatal máris rendkívül erõs: búcsúzik Debrecentõl a Heaven Street Seven, „hazalátogat” Szabó Balázs, és nagy koncertet ad a Vad Fruttik.

Végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását kérte a Debreceni Járási Ügyészség arra a hajdúhadházi férfire, aki alvó nõt fosztott ki tavaly júliusban. A vádhatóság azt kéri a bíróságtól, hogy a többszörös visszaesõnek minõsülõ, büntetett elõéletû és jelenleg más ügyben jogerõs szabadságvesztését töltõ férfi ne legyen feltételes szabadságra bocsátható.

STARTOL A CAMPUS FESZTIVÁL2013-07-17 11:25:37

A magyar könnyûzenei élvonal több együttese, köztük a Csík zenekar, a Punnany Massif, a Tankcsapda és a Quimby is fellép a ma kezdõdõ a Campus Fesztiválon, amelynek záró koncertjét Ákos adja. A külföldiek közül kiemelkedik a brit The Subways, és a nemzetközi slágerlistákat meghódító fiatal dán énekesnõ-dalszerzõ, Nabiha Bensouda fellépése.

Finn rocker-csellisták és magyar legendák – többek közt ezt kínálja idén a július 25-én kezdõdõ Campus Fesztivál, amelyet ezúttal is a debreceni Nagyerdõ szívében rendeznek. Évrõl évre többen látogatnak ki Kelet-Magyarország legnagyobb nyári bulijára, tavaly közel ötvenezren voltak négy nap alatt.

Alig egy hete jelentette be fõbb programjait Kelet-Magyarország egyik legnagyobb fesztiválja a Campus Fesztivál, máris újabb nemzetközi sztár érkezésének örülhetünk. Debrecenbe jön az Apocalyptica is!

Szerdán indul a Nagyerdõn a nyár kihagyhatatlan debreceni bulija, a Campus Fesztivál. A rendezvény idejére esõ nem, kétszáznál több program azonban várható.

« 1. oldal »